Posts

Showing posts from December, 2009

Mukadimah Diriku

Nama aku Adib.. Lebih mesra dikenali ENCIK SABOLER.. KENAPE? Sebab aku kadang tak menyabor orang nye.. Tapi kalau hal biase biase, aku dapat la tahan sabo tu.. hehehe.. tapi kalau bab mencari pasal tu kadang tu, meletus jugak kesabaran aku tu.. hahahaha..

Okey la.. Ini kisah diri aku.. aku nie hidup berpindah randah dulu.. mase aku kecik dulu aku tinggal kat Johor dan lahir pon disana.. hidup pindah randah nie bukan pilihan ayah aku pon.. sebab ayah aku dulu merupakan seorang askar.. so ayah aku pon selalu la berpindah randah..

aku pernah tinggal di Perumahan Askar di Jalan Jelatik,Kuala Lumpur.. dan bersekolah di sane dari tadika hingge la darjah 3.. kemudian aku berpindah ke Negeri Sembilan.. dan bersekolah sehingge la aku abis form 5..

dan sekarang aku merupakan seorang Pelajar IPTA di Politeknik Muadzam Shah... yang mengambil jurusan Programming... nak cakap pandai IT tue memang sorry la.. tapi kalu nak aku bantu In shaa Allah aku boleh bantu..

aku nie bukan pandai sangat pon be…