Belog Bob Di Tag Oleh Blogger Femes



 
Assalamualaikum..tadi tengku tengah tengah bace blog bob nie,tibe tibe tengku ternampak pulak ada orang tag belog bob nie..memang terbaik la..korang tak caye ker..maaf..tengku nie bukan suke menipu.tapi ape 
yang tengku cakap nie siyes memang betol la..cube la korang scroll la kat bawah tue...tengku tak tipu la..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
betol kan....sebenarnye kalu korang nak tau belog adik Afiqah nie femes tau..tak sangke la belog bob nie di tag oleh adik afiqah...tak per la..nie first time belog nie di tag kan..hehehe..so tengku tolong la jawabkan bagi pihak mr bob kite nie..hehehe..boleh kan adik afiqah.. ; )


·         You must post this rule
·         Each person must post 11 things 'bout 'em to this entry .
·         Answer ALL question the tagger set for you in their post .
·         Create 11 question for the people you will tag .
·         Go their page and ask 'em 'You was tagged by mee ! Ohoo'
No tag back !

oke la...11 perkara tentang tengku

-> name tengku: Tengku Ahmad Shamsuddin

-> tengku nie same je macam bob suke design tapi bob lagi hebat dari tengku

-> ada 6 orang adik beradik tapi tengku anak ke 5

-> lahir pada 7 januari 1992

-> tempat lahir kat Hospital Sultanah Aminah,Johor Bharu

-> sangat sayang pada semua makhluk Allah

-> kaki buku dan kaki kembara

--> sangat suke bantu orang yang kesusahan

->sangat sangat suke amik gamba dan edit gamba

--> wat mase nie tengku masih single

-> seorang yang jaat dan suke wat perempuan sakit ati dengan tengku



oke sekarang tengku jawab soklan dari adik Afiqah nie

1)Korang start berblog ni bila?
   tengku tengok belog bob start pada 2009 lagi
2)Korang nak jadi blogger yg mcm mana?
   pandai amik ati orang dan ramai yang selese bace belog nie
3)Korang suke kucing tak?Letak GAMBAR kalau ada.
       mesti la suke..hehehe

4)Korang ada koleksi angry bird? XD Letak GAMBAR lau ade.
   tak ada la..hehehe
5)Korang suke kartun ape dan tuliskan kenapa korang suka kartun tu.
   yankee - kun to magane - chan sebab cerite nie sangat kelakar dan memang seronok la bile bace manga   nie
6)Korang main internet ke,on9 ke,berblog ke guna ape?Laptop?Computer or etc.
   laptop je
7)Korang main internet ke,on9 ke,berblog ke kat mana?Rumah ke cybercafe ke?
   tengok keadaan la..kadang kadang umah...kadang kadang kat poli
8)Korang boleh tak follow blog Afiqah? :p
   boleh je
9)Korang dah follow blog Afiqah? :p
   da follow da
10) Korang boleh tak like page blog Afiqah ni? =p
    boleh jer
11)Korang boleh tak klik iklan Churp-churp,says.my and Nufnang Afiqah? XD
    boleh jer....


oke soklan tengku pulak..

1. name korang pe??
2. name manje korang ape ek??
3. kalu korang dapat duet 10juta la,ape korang nak wat?
4. ape korang nak wat kalu korang nampak orang separuh mati kelaparan depan mate korang?
5. nape korang buat blog korang??
6. ape yang menarik tentang blog korang?
7. korang suke bace buku??berikan 1 name buku yang korang suke tue dan sebab??
8. korang da lame kenal bob?
9. sejak korang follow blog bob,berape kali korang singgah bace dalam seari?
10. kalu belog bob ada segmen,agak agak ramai tak yang join?
11. korang suke bace ape dalam belog bob nie???
orang yang terpilih ialah...

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^