Posts

Showing posts from April, 2011

arghhhh..brg aq..

arghhhhh...aq nye brg nie bnyk..cmner nie..cmner aq nk bwk blek nie...klu aq blek umh ari rabu nie nek kete xpe la..nie x..aq blek nek bas..py0h la...klu iktkn, aq da rancang nak t0mpang brg aku kat kawan aku nie..ye la..umh dy pn xja0h an...senang la aku nak amk t..ja0h umh kami nie bleh la ktekn ja0h gak la an..pas 2 kne melintas ag depan kwsn jpj ag klu nk g kwsn sne..tp dy cakap dy blek nek bas lak..huhuhu...tp aq da xad cara len ag da...sbb kawan aku yg tinggal nie pn,sumenye ja0h2 blak0..s0 kt spe ag aku nak t0mpang brang aku nie...xkan la nk sr0h aku bwk brg cikit2 blek umh k0t..tr0k t..huhuhu..py0h2...nk xnk,kne la pk caranye..huhuhu..spe2 t0l0ng la sy pk cmner sy nk anta brg sy 2 blek umh..huhuhu..

marah nie..

aku marah nie..aku penat2 practice men softball,tapi last2 dy0rang cakap poli xjadi hantar..wt penat je aku datang pusat sukan setiap ari n last2 jadi cmniemne aku xangin ari nie...klu korang pn sme kan..grrrrrr....da la..maybe gak aku memang xad can nak men softball sem 1 niemaybe sem 3 t bru aku dapat men kot...mne la tau an4...soe la kawan..memang aku nak caci maki tadi..tapi blog aku nie bukan tempat aku caci maki cam dlunie blog kenangan akukenangan pahit,manis n sume nye kat blog nieso aku xnak cacatkan aku nye blog nie ngan caci maki yang xtentu arah nie..korang pn cam tu gak an...hehehe..

blik kosong...

yoshh 
ari nie dalam bilik aku nie tinggal aku sorang..membe2 bilik aku nie baru je pas baru je pas balik umah..yela..paper diorang da abis..tapi paper aku nie belum abis lagi..so bio je ek diorang balik..aku dok sini pon aku masih ad lagi komputer..so aku xad la bosan sangat t..
hehehe..

korang caya ke klu aku cakap nie..
kawan aku kate membe aku suke aku..
dia kate membe aku nie pandang aku macam aku kekasih dia..
hehehe..
aku xcaye pe yang dia cakap..
sebab nye..tah la..
tapi kami memang slalu bejumpe sebab kami suke kongsi cite
macam aku kongsi ngan korang la
aku suke kongsi sume cite aku pada sume orang..

kawan2 aku yang sekelas ngan aku lagi la
xboleh langsung nampak aku berjumpe ngan kawan aku shima
ble nampak je kami berdua..
mule la cakap..
pehhh..bob..dasyat la..
ko nk ngorat shima ek..
padahal aku jumpe dia ble aku ad masalah mateplajaran
bukan ad masalah sosial..
klu ad masalah sosial, aku jumpe kawan aku nie..
yang aku cakap tadi la..
sebab dia sorang je paham aku..
hehehe…

epi n xepi

huhu..mood aq skrg nie ad 2.b
1 epi gle n 2 xepi lgsg mlh aq ngah cuak..
huhuhuhu... :(
cite yg xepinye..huhu
td mse aq mse aq dok kt mje,aq nmpk krts soklan math..
pas 2 tbe2 bdn aq tros keras..
huhu..soklan 1 n 3 td aq amk mse lme..
ad 5 soklan 2 aq xsmpat nk jwb pn..
sbb bdn aq kaku blek..
pas 2 mse tggl 3 mnit..
last2..aq dpt jwb 2 soklan dr 5 soklan td..
mrkh da bnyk lak 2..huhuhu

huhuhu..n brite epi nye..
akhrnye bru ari nie,duet pt aq bru nk msok ke dlm akaun aq..
klu korg nk tau..
da dkt 2 blan aq tggu..
bru ari nie aq dgr duet pt aq nk msok..
huaaaaa3... ;(
mlg gle nsib aq nie..
huhuhu

ari final exam

ari nie aq ad paper..tp smpat lak aq update blog aq nie...hehehe...bkn aq mls ulgkaji..tp da 2mggu berturut2 aq ulgkaji je tnpe amik rehat g cukup..gle tol ek aq nie..hehebtol aq ckp nie..buktinye la an1 je...ari nie pale aq skit glebtol2 skit...nk tdo pn pyh nie..huhuhuadehhhh...kang aq tdo kang, xtebgn kang nk jwb paper math ari nie kanghuhuhuhu..k la all...soe la aq xdpt update cite aq wt sementare wk2 nieaq bnyk cite nk kongsi ngan kowgtp nk wt cmnerari ad paper la..soe sgt2 ek..bye2..

lEsUNg pIPiT PeMAnIS mKE (versi l0ghat) :P

Image
ha3...sebut jer revival of budak jaat...tapi hehehe suke update cepat len dr biaser....waduh2...nak buat mcm maner...idea dtg tibe2..tbe3 ader mentol n then nyala trus kluar idea...hehehehe...itu lawak budak tadika 2...jgn layan sgt...sbelum mengstartkan diri utk stady....nak citer sket pasal lesung pipit..aii tok..pakai boxer jer tok...ha3..sori2 tetibe teringat lawak kumpulan JAMBU dalam maharaja lawak..ha3...ohh pasal lesung pipit kan..ok2..jom fokus about it....

+

=
(lesung + pipit = ??)
adakah teori ini benar?jika anda mempunyai lesung dan membela pipit..anda mendapat seorang bayi yang berlesung pipit?peghhhh what the hell is...hehehehe..."samseng apo lagu nie...cubit ckettt pun dopleyh"..hehehehe..iklan nie dibawa oleh Sam...rmi2 tgk movie Lu Langsi..Lu Mati..hehehehe...mcm nie lar jadi kalu berblog smbil tgk tv....ok2 fokus balik..teori 2 lebong(nipu) sgt eyhhh...tp kalu nok acu cuba try test...kene kawen lar dulu kan..kalu tidak memang x lar kan nak dpt anak...awww:)...h…

epi gle...

Image
hehehehe...pg td dlm kul 12 tghmlm,aq ngah on ymail aq jap..sje je ek...kot2 ad mcj pntg smpai..tp time 2 ad 1 mcj bru msok,dtg nye dr owg yg aq sgt syg..aq sgt2 la epi gle la sbb dy reply aq nye komen..aq igt dy xkn bls sblum nie..xsgke lak dy reply..syok siot...klu xsilap aq,dekat seta0n stgh kot kmi xtegur spe...bt0l kn Cik Nina??hehehe..mls nk ugkit cite lme...pe yg pntg kmi skrg,kami kwn n kwn tok slamenye..klu dy j0d0h aq t0k mse dpn, 2 aq xtau la.. j0d0h dtgn tuhan...xgitu sume???hehehe....
hehehehe...soe la...aq mmg epi btol ble aq ngan dy da berbek smule..ngan owg 2 pn aq da berbek gak...tp dy xad la mcm ngan Cik Nina nie..sbb ble dy ad, tah la...aq xtau nk ckp cm ner...aq mmg sgt3 epi...hehe...


wake up bob!!!!

Image
gud luck bob!!
arghhhhhhh..skrg bkn mse aq tok mntk bntuan ke ape...bia la aq gne cre aq sndri...aq tau aq bleh wt..ekkkkk....wlaupn aq xpndaitp aq ttp akn gne cre aq tok dpt kn kejayaan aq sndriarghhhhh...da la...aq nk g study...daaaaaaa..byeee

jns2 owg lelaki ske

bukan gadis-gadis je yang cerewet. Lelaki pun cerewet. Cerewet bukan pasal nak teman hidup yang 100% perfect dari semua aspek. Bukan bukan. Gadis-gadis jangan salah sangka. Lelaki ni cerewet sebab nak tengok layak ke tak bakal teman hidup dy terima kasih sayang yang tak berbelah bahagi dari dy nanti.

Disebabkan hal ni, lelaki ni memang akan pandang kriteria-kriteria yang dy rasa patut ada pada diri seorang gadis. Kalau salah 1 kriteria yang dy rasa gadis tu takda, memang percentage kasih sayang dy nak bagi tu menurun ar. Sebab dah ragu-ragu.

Kalau nak tengok dari pandangan lelaki, aq listkan point-point yang lelaki cari pada gadis-gadis : ·Rupa : Ni sebab utama ke? Kalau bagi aq, secara jujur aq taklah memandang rupa tapi asal sedap mata memandang cukuplah. Tapi tak dinafikan ada lelaki terlalu kisah sangat aspek ni. Yang penting kowg tahulah buat apa-apa yang patut. Muka pucat lesi kalau pandai makeup pun boleh jadi bidadari. Usaha sedikit, berlambak tutorial makeup ni. Tanya je pakci…

npe pkwe/mkwe kowg curang

Eh awk kata awk pergi main futsal.. Ni dating ni apa cerita?? - Contoh bf/gf kowg curang. Dapat pasangan macam ni memang bikin panass.. Tapi sebelum blame pasangan masing-masing, ada tak fikir kenapa diowg curang?

Sebab pasangan kowg curang :

1. Kowg mengongkong 
2. Kowg acuh tak acuh dengan pasangan kowg
3. Kowg tak hormat pasangan koran
4. Kowg kaki menge-pau 
5. Pasangan kowg sebenarnya takde apa-apa perasaan lagi dengan kowg

Point no.1 - Ada 2 sebab kat sini. Kowg tak percaya dengan pasangan atau kowg selfish. Contohnya bila bf/gf kowg nak lepak dengan memember, kowg halang. Alasan, main kayu 3 belakang kowg atau kowg cuma nak pasangan kowg bagi 100% perhatian kat kowg. Macam dah berkahwin pulak. Siapalah yang tak rimas dan boring? Pasangan kowg pun ada life sendiri. So bagila diowg ruang untuk life diowg.  

Point no.2 dengan 3 - Bila pasangan mintak pandangan kowg berkenaan sesetengah perkara, kowg boleh pulak buat derk je. Atau jawapan kowg : "Terpulanglah pada awk". Pasangan …

Jangan published entri - "Takde idea"

Yang aku tengok kadang-kadang blogger ni, bila takde idea dia nak jugak update. Gatal sangat dah jari tu! Jadi jalan mudah, dia post entri dengan tajuk "Takde idea" dan macam tu jugak dengan isi-isi dalam entri. Sama macam tajuk tu. Hm..

Jangan published entri -Takde idea. Kenapa aku kata gitu? Sebab entri tu akanmenjatuhkan lagi momentum menulis kita. Bila takde idea secara automatik mood berblogging kita akan jatuh sekejap.. Bila published pulak entri macam tu, maka bertambah down lagilah mood berblogging tu. Aku berani cakap macam ni sebab aku pernah buat.

Ok ni lagi 1 perkara yang korang mesticonsider. Macam mana dengan pembaca setia blog korang atau pembaca yang tersesat masuk ke blog korang baca entri tu? Entri tu sah-sah akan mempengaruhi minda pembaca ni. Ah senang je nak faham pasal ni..

Contohnya bila kita baca entri lawak, kita mesti tergelak betul tak? Sebab penulisan tu berjaya pengaruh minda kita. Macam tu jugak dengan entri "Takde idea" ni.

Lepas diaoran…

adikku...

nie cite ttg adik kandung aq.....bkn adik agkt aq ke adik terangkat aq ke...or pape je la...cm nie..aq bru blek td dr poli ke bahau td..mse kt bhau td..adik aq amk aq kt stesen bas bhau..dy amk aq nek moto..mse aq ngah bwk moto,adik ckp dy nk p bli baju..aq pn ckp la..bnyk lak duet dy nk bli bju..pas 2 dy diam je...mse smpai kdai bju yg adik aq nk p bli bju 2, adik aq pn plih bju yg d mnat..tp xlme pn...pas 2 dy kuar tnpe bli bju yg dy nk 2...aq pn tnye la asl dy xbli bjupas 2 adik aq ckp..cnie mahal la...kt kl ag murah...aq ckp la...mne ad murah...sume ag mhal ad le...adik aq ckp kt kl ag murah dr kt cnie...pas 2 aq pn mls la nk ckp ag...pas beberape minit aq snyap..pas 2 aq tnye adik aq..nk g mne2 ag ke..pas 2 adik ckp dy nk amik hp..dy ckp dy bkn pkai hp yg akk aq bg..tp hp yg dy dpt dr cbutan bertuah..klu kowg nk tau..tiap kli ad cbutan btuah...adik aq nie slalu dpt...klu aq??jgn harap la..kt umh aq nie,penuh ngan brg dr cbutan bertuah dy..bju la,jam la, n mcm2 la..mmg bnyk la brg…

password paling susah nk hack d dnia

Image
mmg klakar ar ble aq bce komin korea nie..hahahaha

study week coming!!!

hehe...sbut psl stdy week nie mmg aq ske..ske stdy kt blik sowg2..hahaha..cm ne aq nk stdy ngan mmbe aq..dyowg blek ari khamis nie..aq lak dak sem 1 sowg je yg xblek...yla nk blek cmner...duet zero...so xdpt la aq blek...hehehe...tp if aq ad duet pn,mybe aq xblek gak kot..yla.. aq da la xpndai..sume mmbe aq tau aq nie xpndai..klu aq blek umh pn xgne..sbb aq conform xkn blaja..n pe aq igt t..aq nk men komputer je..so bek aq dok cnie..bia bosan...jnji aq ad bnde yg aq nk wt..aq akn cbe pk tok aq troskn idup d poli nie tnpe duet..sbb mmg aq xad duet sesen pn skrg nienk pnjm duet mmbe,soe le..dyowg pn ngah duet skit..xkn aq nk pnjm gak duet dyowg...mmg cian gle ar...aq sggup tggu duet pt aq msok..xkire duet tue msok ag 2 mggu ke..jnji aq dok cnie aq xmyusahkn owg..sbb 2 aq ckp..bia owg kte mlot aq nie cm longkang,jnji aq xkco idup dyowg..aq ad prnsip aq...so aq berpegang pd prinsip aq...hehehe..pape hal pn..i luv study week...tata..

keliru....

aq keliru ngan dri aq..aq keliru ngan prasaan aq..aq keliru spe dri aq yg sbnrnye..aq keliru npe aq mkin dbnci dr dsukai..aq keliru..asl dri aq jd cmnienpe???asl???asl haaaa...
owg yg knl dri aq nie,sumenye kate aq da brubahasl haaa..ASL???????????aq cme pk aq nie nk brubah jd owg yg matangtp aq rse aq mkin dbncipe yg bezanye ngan dri aq yg nie ngan dlunpe sume kte aq nie meluatkn, mympah pd pndgn owg..npe ble aq bleh wt pape je,owg kate aq nie sje nk tnjuk hebatape mslh aq pd kowgaq dosa aq pd kowgpe salah aqasl ble wt keje bkumpulan je,owg kate aq xkejesameaq xpnh xbri kejesame pd owg..if aq wt keje len dr owg len 2 mknenye aq nk bntu kmpulan aqbkn xnk bg kejesame..tp npe msti tuduh aq xkeje smeaq tgk dy dok diam n ask bowk ngan owg jewt keje 1 hapak pn xadaq wt keje bsgguh2 demi kumpulan aqtp hsil keje tgn aq,lgsg xdhrgai, mlh ckp aq wt keje cikit jedemi Allah,sesgguhnye aq xsuke mrungut psl bnde kecik nietp aq ckp btol n ikhlas dr aty aqaq nie suke sndrian sbnrnye aq ad sbb2nye
1. a…