Posts

Showing posts from August, 2011

rendang raye..maii maii laa.

Image
Assalamualaikum...
pehhhhh...kali nie aku nak start gune lu gua je la...asal lue gua..biase la..baru rock..kate kawan aku la...hehehehe

seram tak tengok kepala lembu tue..hehehe...sebenarnye gua nak update cerita semalam..tapi gua keletihan..so tak boleh laa nak update kan...haaa...mesti lue tetanye nape gua tunjuk gamba kepala lembu tue...sebenarnye tue la kepala lembu ayah gua beli..ayah gua beli sebab tue feveret akak sulung gua..dia minat sangat kepale lembu nie sebab dia nak makan otak lembu la..pehhhh...memang terliur beb bile tengok dia makan...yummmmyummmmm...

gua pon minat gak tapi gua minat hati lembu..pehhhh...kental gile la hati lembu tue..tapi gua cakap la..kalu hati lembu masak cili api buatan akak sulung gue...pehhhh...memang tak boleh tahan..sedap gile beb...

pehhhh..tadi gua memang gile letih.asal letih..sebab nak wat rendang daging tue la..merah mate gua beb..boleh jadi puntianak beb...hehehehe..kejap lagi gua kene wat rendang ayam lakkk...pehhhh..memang penat la beb tap…

Jom HACK FACEBOOK dengan cara PALING MUDAH..

Image
...Assalamualaikum...

pehhhhhhhhhh...mesti ramai orang yang tau kan cara nak hack facebook orang...hehhehehe...senang je nak hack facebook sekarang nie..tapi aku baru belajar lagi senang nak hack facebook orang sekarang kang....hehehe...siyes memang senang senang gile nak hack facebook orang sekarang la...memang gile senang la nak hack...
kalu korang nak belajar mai la...aku suke sedekahkan ilmu aku nie..jum la...heheheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie hah cara nye...heheheehe


Oh tagline!!!helppppp me....

Image
Assakamualaikum...
adehhhhhhhhhhh...pening pening...mane tak nye...aku dari dulu lagi nak wat tagline tapi tak dapat pon..Otak da jem la...aiiiiiiiii....aku arap korang sume tolong la aku bagi komen yang positif tok aku nye taglineaku tak kesah tagline pape...janji ada kaitan ngan MEREPEK aku nie...adehhhhhhhhhhhh....ada gak yang bagi tagline oke datapi lebih kurang macam tuan tue punye je...BETOL BETOL HANGAT...yang KAKI WAYANG cadangkan kat aku hampir serupe la ngan dia punyenie tagline yang dia bagi pada akuBETOL BETOL HANGIT...bukan tak oke...oke je beb...tapi lebih kurang ngan dia punye jer...tolong la bantu aku ek..mesti berkaitan ngan aku nye tajok blogiaitu MEREPEK...please...ONIGAISHIMASSS

Over 50 million people in Asia are getting the latest updates from #ChurpChurp! Don't miss out on the fun here!

Penipuan Seorang Ibu