Posts

Showing posts from October, 2011

TerBaEk lA...

Image
AssalamualaikumDanSelamat Sejahterabob sekarang tengah epi gile niemane tak nye..mini project bob dapat no 1....pehhhh..bertukus lumus la nak wat video tue..and bob rase tak berbaloi la wat video tue..hehehehe... kalu ada yang bob ajaror nak tau bob gune software apebagitau la..bob sentiasa ringan tulang..heheheheyang rajin bantu bob kan setakat nie cume sorang jeSi Kaki Wayang(soe..bob nak bagi link blog KW tapi link dia salah la..)hehehehehe bob(bju oren) ngah bace script sebelum nak wat video
actor:  aten and arep(dia nie gak penyanyi rap kiteorang)
singer:  khu and nina
actor: azmi(nie part doktor..)

jangan panic...relax

AssalamualaikumDanSelamat Sejahtera
haiiii blogger blogger sume...nie bob ada tips tok sume yang rase blog dia da semart tapi orang tak ramai nak follow.. jangan wiso la..sebab bebanding dengan korang..bob lagi la terok..dulu ada rmai gak yang follow pas tue tibe tibe lak tinggal cikit... bob pon pelik la nape kurang lak follower bob nie tapi bob pon pikir la positif.. maybe gak sebab belog bob nie tak menarik kot tue yang diorang sume unfollow bob nie bob wat bodo je pape hal pon..korang kene la wat bende bende nie kalu nak ramai yang follow blog korang tue
1. rajin rajin la diri tue g tengok blog orang then tinggal la komen kat belog diorang.. insyaallah bile korang tinggalkan komen nanti..tuan punye blog tue akan follow korang tue..tak pon orang yang bace blog orang tue akan follow korang
2. korang selit selit informasi sikit dalam blog korang tue
3. nie warning..kalu korang nak ramai follower sangat..tolong la jangan tulis bende bende negetif kat blog korang tue..bahaye..sebab set…

kematian

AsslamualaikumdanSelamat Sejahtera
ari nie bob nak cakap pasal perkara yang always berlaku kat bobcontoh nyebile orang cakap je pasal matibob terus terbayang perjalanan bob di muke bumi niebob terbayangari nie bob boleh nampak pejalanan idup bob nietapi esokkalu esok bob tak pasti camner dengan bobsama ada bob idup lagi ker takkalu bob meninggal duniabob tak tau nasib bob nantibob takot bob menggigil ketakutanbob rase macam nak nages jebob tak tau amalan bob banyak ke taksebelum bob meninggalbob cume arap bob dapatajar eisha agamajadi dia seorang wanita solehahtapi bob tak tau same ada bob dapat wat ke takhuhuhu

Pendrive punye cite daaaa

Asslamualaikumdan Selamat Sejahtera 
aduhhhh ari nie aku ada presentation.. tapi  aku nye pendrive biru tak bawak.. bukan saje tak bawak tapi seingat aku la.. presntation tue ada dalam pendrive membe aku tapi tak tau la.. betol ke tak tue jangan cakap la.. sebab bile pasang pendrive tue dalam komp lect aku tadi aku tengok file tue tak ada.. so kami pon diberi peluang duduk dulu mase duduk tue,aku mintak keluar jap.. kalu nak tau time tue la aku kuar p balik bilik aku berlari gile gile la ke bilik ikut jalan shortcut tapi sampai sampai je.. aku tak jumpe pendrive so aku pon selongkar la 1 bilik aku pehhhh tapi suwey gile la aku tak jumpe langsung..da ilang da kut.. so aku pon check la kat komputer tapi tak jumpe gak so aku pon balek kelas la...tapi. belari lagi tue.. tapi lagi laju la.. sebab aku da telambat..aku pe lagi lari laju la ke kelaz pehhhh.. basah melecun baju aku... kalu la aku jumpe pendrive aku tue... mesti tak ada la sangat baju aku tue basah melecun... arghhhhhh.. sabar j…