Posts

Showing posts from March, 2012

Edisi Terbaek Punye!!! blogger cantik dan popular di Norway

Image
Assalamualaikum Namanya Emilie Nereng, namun orang kerap memanggilnya Voe. Dialah blogger popular dari Norway yang cantik dan ramah. Dan inilah wajah cantik Voe:





Edisi Merepek!!! Hampir Seminggu Tak Main Bola Keranjang

Assalamualaikum huhuhu..rimas nye pakai andoh nie...benci gile la..huhu...tapi aku terpaksa pakai andoh nie sebab bahu aku sakit lagi..rase macam mule mule patah bahu lak..terase bise dia..arghhhhhh...
aku nie suke wat bende yang aku tak pandai dan tak boleh tue sampai aku jadi pandai..maksud aku macam maen bola keranjang la..aku bukan pandai pon maen bola keranjang.tapi aku maen gak..sebab tue la satu satu games tak paksa aku berlari banyak..
 bola keranjang pon ada berlari jugak sebenarnye..bukan berlari je, melompat pon kene tapi bukan terok gile macam games laen kan..huhu..tapi tue la..dengan rasmi nye aku da tak boleh maen pape lagi da..ape yang aku boleh wat 1 jer..dok bilik..open laptop then wat la ape yang aku nak wat..kalu tak..amik harddisk pas tue tengok movie..huhuhu..
malang gile nasib aku..sekarang nie pon sakit gile...arhhhhh..kejap lagi pergi hospital la..nak amik ubat jap..huhuhu

Edisi Merepek!!! Rumah Sewa MJ Bakal Dijual??

Image