Hari Raye Aku Taon Nie

Assalamualaikum..

Wahhhhhhh...ramainye update gamba gamba diorang berpakaian baju raye dalam blog..heehehe.. Jelez aku tengok sebab aku sendiri tak ada baju raye taon nie..hehehe.. Da lame sebenarnye nie aku tak ada baju raye.. Kalu ada nie pon,nie baju lame ada la..hehehe

Nak cakap la..taon nie raye aku tak best sebab ari raye petame, waktu petang tue akak aku da kene balek ke umah mertua dia.. Kalu taon lepas,dia duduk umah nie sampai raye ke tige tapi yela,da kawen kan so dia join la rombongan umah mertua dia ke johor..hehehe...

Ari raye kedua lak, abang aku lak balek ke KL, tak syok tau sebab tak dapat bergurau sende lame lame.. Lagi pon kat kampung aku kat air itam,negeri sembilan, taon nie ramai gile yang tak balek... Kalu balek pon,diorang datang kejap je.. Baru sampai kul 1 petang.. Lepas solat asar diorang balek la ke KL balek.. Tak syok tau.. Huhuhu

Anyway nie la raye aku taon nie.. Siyes tak best.. And korang tengok la..besar gile baju aku nie.. Huhuhuhu...












Comments

Cik Fie said…
NEWEST UPDATE (!) Raya Yang Paling Membosankan ♥ Jom Baca/Komen :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/raya-yang-membosankan.html

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh