Kembara Raye Aku Ke Seremban

Assalamualaikum....

Hai korang..masih beraye ke.. Hehehee... Untung la kan.. Masing masing ada yang dapat duet raye sampai beratus ratus..tapi yang da dewasa tue la,hehehe jangan lokek kuarkan duet raye k..hehehe...

Semalam adalah pengalaman yang tak kan aku lupekan.. Sebab semalam aku buat pertama kalinye bawak moto ke seremban..my first record beb...hahaha...

Mase nak g tue,huhhh..trafic jem beb..tapi tarak hal la..sebab aku naek moto..tapi sebab aku dari jempol,perjalanan aku ke seremban amik mase dalam 3jam gak la..hehehe

Tapi sampai je seremban,aku banyak kali gak la sesat sebab nak carik umah sedare aku..hehehe..parent aku ada je kat area seremban..tapi tak jumpe diorang sebab diorang gerak awal daripada aku..hehehe..

Tapi aku ada cite best la nak kongsi dengan korang..tadi aku cakap aku pegi seremban dalam 3jam kan..tapi korang nak tau mase balek berape jam lak aku sampai umah even jem gile gile gak mase balek tue?hehhhh..
Jangan terkejut ek..aku amik mase dalam 45 minit je sampai umah..siyes tak tipu..nie sume atas jase minah rempit la..sebab diorang la,yang mencabar aku race daripada seremban ke jempol..diorang bawak moto legend z and aku lak kriss 110..haaa.diorang sepatutnye dapat pecut aku tau..tapi aku menang sebab aku dapat pecot diorang mase jalan jem..hahaha...siyes jaoh gile aku pecut diorang..hehehe..

Tapi kat bahau diorang dapat pecut aku..tapi kalah gak bile sampai dekat mahsan sampai la kat lui slatan..hehehe..and mase aku kat seremban,aku ada record video aku kat seremban..hehe..tapi malang..aku tak dapat upload. Hehehe..

Gambar kat bawah nie gamba aku dan akak akak aku..hehehe




Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks