Nak CINTE tapi takot DIKECEWEKAN..

Assalamualaikum...
Kali nie tajok entry aku macam perempuan kan.. Tapi bagi aku nie normal la.. Aku nie bukan jenis dua alam tapi aku nie kadang macam kuat emosi tau.. Tapi aku tak ada la panas baran pon.. Hehehee...
Aku suke tengok orang kapel setiap mase tapi dalam mase yang same aku sangat jelez dengan mereke yang ada kekasih.. Tapi orang seperti aku nie,lebih baek membujang sampai mati sebab aku nie paling takot dikecewe kan..
Jangan cakap la.. Banyak awek awek yang aku suke tapi last last aku melopong ternganga melihat diorang suke pada orang a laen.. Ea la.. Tue pilihan hati diorang.. Bia kan je la.. Tapi bagi aku yang suke dia, aku rase sangat sedeh sebab sayangkan dia..
Aku pernah kapel sebelum nie tapi da lame kot.. Ahhhhhh tue zaman sekolah lagi aku kapel.. Tapi mase aku form 5 la... Last kapel time tue la.. 3orang je kekasih yang pernah jadi kekasih aku.. Tapi aku trauma dengan insan ke tiga.. Aku kalu kapel n sayang kat orang aku sayang gile gile tapi yang insan ke tiga ialah insan yang wat aku sangat menyakitkan aty.. Dengan dia, aku di tipu mati mati... Dan sebab dia jugak, aku dibelasah sampai masok hospital dengan bf dia.. Mase kapel, kami memang rapat la.. Tapi tue tak lame pon,sebab cume 3ari je kapel pas tue kekasih entah lame ke baru datang jumpe aku dia kate aku kaco minah tue iaitu insan aku kapel tue..
Pas tue ape lagi.. Kedepak kedebuk la.. Sakit beb.. Gaduh nie bukan pakai tangan beb.. Dia gune helmet dan helmet bukan satu tapi 3 sebab dia bawak member member dia sekali mase blasah aku..dan mase tue la last aku bercinte.. Dan sampai sekarang, bile nak bercinte, aku trauma.. Tapi aku nak sangat bercinte lagi...
Tapi tue sume mimpi je.. Aku mane boleh lagi bercinte..nkalu ada yang suke aku, aku akan wat cite bohong.. Seperti aku da ada orang laen ke aku busy ke or pape la.. Alasannye mudah.. Sebab insan ketige tue.. Sebab dia, aku kurang caye dengan perempuan.. Bukan kurang la.. Tapi aku tak caye langsung.. Aku takot ditipu.. Takot dikecewekan.. Siyes aku takot..huhuhu..

Comments

SHiRoU FiYaSHi said…
takot ditipu tp menipu???hurm..jujur much better :)
orang yang menipu kite masalah nye.. kite jujur ngan dia.. tapi cam tue yang dia balas kat kite???ishhhhh
aini_anis said…
xsume prmpuan mcm tu. ad hikmah di sebalik sume tu. mngkn ad prmpuan yg lbh baik utk awk brbndg dy. penglmn dlu yg buat kte lbh mtang, kn? cuma klu kte nak org jujur dgn kte, kte pun mstilh brsikap jujur jgk. kejujurn tu pnting dlm sesebuah prhubungn.
senang cerita tak payah couple,bila sampai masanya terus kawin je,jodoh tu Allah dah tetapkan,cuma tak tau sapa kan?semoga Mr Bob dapat insan yang lebih baik dari yang sebelumnya,insyaAllah,Amin. :)
Mudah mudahan la dapat insan yg memahami diri sy nie...aminnn
Emmm..nak cakap sy tak jujur..maaf..sy xbranie ckp..tp bab dlm phubungan sy mmg serius..n sy xkn khianat cinte sy..even dy dok jaoh..huhu

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh