I'M WANTED NOW

Assalamualaikum..
Pehhhhh.. Sungguh aku tak sangke ada jugak ek spy spy kat poli nie ek.. Bahaye betol.. Tapi thanx to that spy, i'm wanted now.. Hehehe..
Korang tau nape aku WANTED.. Sebabnye satu je.. Sebab ari tue aku post kat group poli aku kat facebook.. Aku cakap bile la kafe orang tue nak tutup sebab banyak budak junior cakap dengan aku yang diorang sakit perot sebab cafe tue.. So sebab tue la aku post..
Tapi pagi tadi tengok fanpage group tue, aku ternampak printscreen post aku kat sane.. Pehhhh.. Terkejut bai.. Aku tengok post tue ada name facebook aku.. Wahhhh.. I'm wanted beb.. Tapi tak pe la.. Aku tak kesah.. Sebab aku just tanye je bagi pihak junior.. Lagipon kes tue bukan 1 bukan jugak 3 kes.. Tapi banyak.. So aku tanye je la.. Alaaaa.. Macam la spy budak poli tue tak pikir bende same ngan aku.. Tapi spy nie memang nampak sangat anti aku.. Pelik betol.. Ape la dose aku ngan si spy nie.. Adehhhhhh...

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh