Posts

Showing posts from May, 2012

Miss Sangat Sangat Kat My First Luv

Image
Assalamualaikum

huhhhhh..ari nie memang letih gile badan aku.. siyes letih.. stok sampai memang banyak la kan.. sampaikan angkat barang tue memang sakit gile.. da la bahu aku injury kan.. so bile angkat tue memang sakit la.. tapi bile sampai waktu solat.. aku jage la..
tapi korang tau.. aku jumpe sesuatu yang sangat sangat memeranjatkan..aku bertembung dengan seorang gadis serupe macam my first luv.. mase nampak dia memang dup dap dup dap la.. pas tue aku senyum je la and dia pon balas jugak.. time nie sebenarnye aku kat masjid dan wanita tue pon kat masjid...
so pas tue aku nak check la betol ker itu dia ker.. so aku panggil la name dia 2 kali tapi dia tak toleh pon.. so aku naek la atas pergi solat.. pas abis solat tue aku berdoa la, kot kot gadis tue datang kat tempat aku.. boleh aku tengok betol betol wajah dia..
balek balek kedai, fuhhhhhh... terkejut beb doa aku termakbul.. aku jumpe dia kat kedai.. and aku sempat tegur dia and tanye 1 soklan je..aku tanye "bukan dia budak…

2 Minggu Jer Aku Bertahan

Image
Assalamualaikum

adehhhhhhh.. aku tak tau la ape kene dengan diri aku.. ishhhh.. nak cakap aku ni da berubah.. tak ada pon... sebab aku rase aku masih aku yang dulu..
ada yang tau pasal aku dengan rika.. tapi aku dengan dia tak ada pape pon sebenarnye.. saje jer berlagak aku berlagak macam pakwe makwe dengan rika tue.. ye la.. dia kan cantik.. aku pulak si hodoh.. sape sape pon tak nak dengan aku.. seriously ramai lelaki suke pada dia.. aku pon suke pada dia.. tapi sayang.. aku da kene reject dengan dia.. pada sape sape yang masih anggap aku dengan dia pakwe makwe tue.. sorry la sebab menipu korang..
tapi aku bukan nak bagitau pasal bende tue.. tujuan aku wat post nie pon sebab tempat keje aku nie la.. ishhhhh.. sakit aty gak la.. bukan bergaduh pon.. tapi nie nak cakap pasal seteng seteng pekerje la tempat keje aku tue.. 
manager aku okey.. pembantu dia pon okey gak.. cume yang aku geram dengan rakan sekerje aku nie le... adehhhhh... siyes menyakitkan aty dok.. rase nak fight balek p…

Kenapa Akak Akak Minat Kat Aku

Image
Assalamualaikum
pehhhhhhhh...tadi mase aku tengah bekerja tadi..aku rase mase sangat sangat la lambat.. memang bosan gile la tadi.. da la tak ada keje nak wat tadi.. pas tue aku asik rase nak tido je.. pehhhhh.. terase nikmat mengantuk nye time tue kan...
time time aku tengah lepak tue.. lalu la seorang kakak yang lebih tua daripada aku.. dia wat signal kat aku dia nak no aku.. aku pon pelik la.. and aku tanye la member aku.. aku hensem sangat ke?? ye la.. sampaikan ada akak yang lagi tue dari aku mintak no aku..
dan wat pengetahuan sume.. aku tak pernah dapat no phone free free dari gurl gurl yang lebih muda daripada aku dan aku selalu dapat no free dari gurl yang lebih tue daripada aku.. dasyat kan.. tapi ape yang aku da wat sampai orang pangkat akak akak minat kat aku nie??setau aku, aku just tegur tegur je.. tak lebih pon.. tapi yang pelik nye ramai lak mintak no phone aku..
aku nie ditakdirkan untuk gadis yang lagi tua daripada aku ker?? kenapa aku tak dapat yang lagi muda darip…

Jangan Bagi Alasan Pada Solat Korang

Image
Assalamualaikum

Aku Da Berkerja Sekarang

Image
Assalamualaikum

Pentas Utama Di Kuantan Parade Terbakar

Image
Assalamualaikum

KUANTAN - Pengunjung ke kompleks membeli-belah Kuantan Parade di sini berpusu-pusu keluar selepas sebuah pentas utama di tingkat bawah kompleks itu terbakar hari ini.
Ketua Operasi Bomba Dan Penyelamat Balai Kuantan Saijidin Ahmad berkata, pihaknya menerima panggilan kecemasan mengenai kebakaran berkenaan pada pukul 6.12 petang.
Katanya, dua jentera dengan 11 anggota bergegas ke tempat kejadian dan kebakaran berjaya dikawal sepenuhnya pada pukul 6.25 petang.
Menurut beliau tiada sebarang kemalangan jiwa dilaporkan dalam kejadian itu.
Saijidin berkata punca kejadian dan jumlah kerugian masih dalam siasatan.
Tinjauan mendapati sehingga pukul 7.30 malam ini kompleks itu masih ditutup kepada orang ramai. - Bernama
Sumber : Bernama