Posts

Showing posts from July, 2012

Demam La

Image
Assalamualaikum...

huhhhhhhh... sejak aku suke bermaen software nyamuk kat henset aku nie.. kepale aku mesti pening pening lalat dan telah menyebabkan sel sel aku letih....
aduhhhh.. tapi pelik asal software berkesan dekat aku.. adakah aku nie 1 geng dengan nyamuk??? sampaikan aku pon lemah dan aku start demam tadi..
dan aku sekarang nie pon masih demam lagi.. saje je update nie.. sebab tak nak tinggalkan blog aku bersawang lagi macam dulu... heheheehe

No More Hutang With Her Anymore

Assalamualaikum...

Malu Beb

Assalamualaikum..
Erkkkk.. nak tanye la.. korang penah tak terjadi macam nie.. maksud aku mase beli makanan kat kedai pas tue makanan tue terkene kat jari kite... dan secara tak sengaje kite terhisap jari kite tue??korang penah berlaku cam tue tak??
hahahhaahaha.. nie kisah lawak berlaku kat aku tadi.. heheheehe.. time tue tadi dalam pukul 7petang gak la tadi.. aku beli makanan lewat sebab mule mule aku ingat nak berbuke dengan biskut cracker jer.. tapi kawan aku suruh aku beli gak makanan.. so nak tak nak aku pon beli la kan..
so mase sampai kat cafe tadi, aku beratur sangat la lame.. time tengah dapat polystyrene, aku bubuh la nasi kan.. pas tue.. da syok nie.. sebab da cepat nie nak beli makanan nie.. tibe tibe lak ada senior yang baru sampai nie potong line lak..benggang la kan..ye la orang laen pon beratur jugak kan.. da la baris panjang.. n dia lak selamber jer potong line..
bukan aku je benggang tapi ada la gak budak depan aku pon benggang gak so aku cakap la dengan dia.. budak…

Wa Hepi Beb

Image
Assalamualaikum..


haiiii korang.. maaf la.. ari nie aku baru dapat update blog nie.. kalu ikutkan sepatutnye ari ari aku dapat update tapi kan.. henset aku nie.. samsung galaxy s advance nie ada masalah lak nak update blog.. setiap kali aku nak update je mesti failed.. nak update je failed.. terutamenye bile gune application blogger for android.. hampeh tol.. langsung betol software tue.. sedap tue memang da sedap da gune software tue.. tapi nak update memang hampeh...
tapi la ari nie aku nak berkongsi la dengan korang bende yang aku hepi gile.. siyes epi beb.. bukan epi biasa. tapi epi gile macam orang teracat akal.. hahahahhaa.. nak tau ape??
ari nie aku dapat berborak dengan my first love.. insan pertama yang pertama aku yang pernah aku bercinte.. hehehehe... dulu aku selalu tengok wall dia.. tapi tak berani nak chat ngan dia sebab aku takot dia marah dengan aku... yela sebab dulu aku pernah menipu dia.. n aku wiso la dia benci plus marah aku lagi kan.. hehehe..
hehehe.. tadi mase …

Handphone Nie Penyebab Bob Berpuasa

Yey! Yey! Bob Masok Koir..

Assalamualaikum...

3 Ari Jer Lagi

Assalamualaikum...
hehehehe... ape kaba sume kaki blogger sekalian.. hehehe.. erkkk.. kamu bukan ISLAM ker??? cam tue selamat sejahtera sebab sudi datang ke blog bob nie.. heheheh.. 
sebelum aku nak membebel pasal tajok aku kali nie..meh aku nak cakap sikit pasal SALAM.. nie aku lebih tujukan kepada yang MUSLIM la.. yang NON-MUSLIM boleh jer bace kalu nak..tapi kompem la korang bace kan..hehehe korang tau kan tanda tanda kecil nak kiamat da nak abis kan.. salah 1 tande kecil kiamat yang kite sedar ke tak la kan.. orang ISLAM sesama ISLAM tidak memberi salam satu same laen.. tapi me

Cinte Kerana Allah

Image
Assalamualaikum

heheehe... haiii korang ape kaba ek? adakah masih mamai sekarang nie.. hehehehe.. aku nak tanye sikit la..terutama pada awak awak yang perempuan tue.. awak bercinta boifren/girlfren awak tue sebab ape ek?? apa yang wat kan awak bercinte dengan  boifren/girlfren  awak tue ek?? sorry... just tanye je..
aku nak cerite nie pasal kes malam kelmarin selepas solat maghrib and selepas solat isyak.. nie cite pasal perempuan la nie... if korang pernah la bace cerite aku or tau pasal aku, mesti ada kot aku cerite pasal miss yatie nie.. hehehehee..
ceritenye cam nie tau.. kelmarin lepas maghrib, aku keje macam biasa kat kedai Sakan Bahau kat belah atas.. dalam kemas kemas tue, miss yatie nie ada kol aku.. dia cakap la pasal jadual mingguan yang berlaku start 11hb 7 nie.. aku tau pasal tue, tapi aku ingat dia da tau.. so tak yah la aku nak bagitau kan pasal tue.. kalu nak bagitau pon, aku tak ada kerdit.. so aku wat bodo jer la.. pas tue dia tanye aku sambil menangis..
" U.. pa…