Posts

Showing posts from September, 2012

DUA KALI MALU... ARGHH SEGAN BEB

Assalamualaikum...
Arghhhhhhh...sungguh memalukan bile ingat peristiwe memalukan semalam... Aku caye korang mesti gelaknye la bile aku citekan kat korang nie..arghhhhhh.. Huhuhuhuhu...
First aku malu gile sebab semalam aku jalan nak pegi kelaz.. Pas tue mase jalan tue,aku lalu jalan antara tangge ngan jalan kerusi roda macam gamba tue..
Mase sampai tangge keempat la sekumpulan dak sem 1.. Time tengah lalu sebelah diorang tue,time tue la aku ngah cover macho nir..da abis cover nie..tapi malang.. Aku lalu kat laluan kerusi roda tue,kasot aku licin.. Aku tak jatoh..tapi..kasot aku licin and aku mengelongsor slow tapi kene gelak ngan dak junior tue... And mase ngah gelongsor slow tue.. Ada budak laki tahan aku.. And dy cakap...
"abang bob,okey tak..kasot abang kan licin.. Nape lalu situ.."
Aku ngah cover malu time tue..boleh lak dy tanye soklan tue..ahhhh..memang malu ar...hancur macho aku kat situ gak pas aku dengar sore dak pompuan tue gelak...ahhhhh malu malu...
Peristiwe ke…

First Time Aku Biadap Gile

Assalamualaikum..

Kenape Dan Cam Ner Aku Nak Wat Nie..

Image
Assalamualaikum...
Aduhhhh...sorry..aku susah betol nak online sekarang..ye la mane tak nye.. Setiap kali aku nak online je line poli nie macam susah je nak dapat je...huhuhuhu...
Aku tak tau nak cakap pe..dan aku arap korang sudi la komen entry aku kali nie.. Cam nie.. Macam korang taw la.. Berdasarkan gamba kat header aku tur,korang tengok aku pon tak ensem kan... Tapi kenape orang suke kat aku ek..
Contohnye la.. Ada sorang dua gurl nie suke kat aku.. And aku tau sape diorang.. Tapi kan aku da cakap da kat diorang yang aku nie tak boleh kapel.. Kalu tak nanti diorang menyesal..
Sebabnye aku nie bukan lelaki yang romantik yang pandai amik aty perempuan pas tue cakap pon kadang kadang tergagap.. Tur pon diorang masih suke kat aku.. Aku cakap ngan diorang.. Aku tak boleh kapel.. And kalu boleh aku nak kawan je ngan diorang..tapi bile cakap aku cakap cam tue, diorang still cakap diorang suke aku.. Abis berborak dengan dia pon,dia cakap ngan aku i luv u..
Beb.. Aku tak suke diorang saki…

Baju Kelaz Aq

Image
Assalamualaikum...Erkkk...masih ada orang tak tido ker... Dah subuh nie... Jum solat subuh same same nak..hehehe...Aku tak tau nak post ape kali nie tapi aku epi la.. Sebab design baju kelaz aku lawa beb.. Tue yang epi gile nie..hehe..Nak tengok ker..haaaa... Nie la design baju korperat kelaz aku...hehehe...

Nak CINTE tapi takot DIKECEWEKAN..

Image
Assalamualaikum...
Kali nie tajok entry aku macam perempuan kan.. Tapi bagi aku nie normal la.. Aku nie bukan jenis dua alam tapi aku nie kadang macam kuat emosi tau.. Tapi aku tak ada la panas baran pon.. Hehehee...
Aku suke tengok orang kapel setiap mase tapi dalam mase yang same aku sangat jelez dengan mereke yang ada kekasih.. Tapi orang seperti aku nie,lebih baek membujang sampai mati sebab aku nie paling takot dikecewe kan..
Jangan cakap la.. Banyak awek awek yang aku suke tapi last last aku melopong ternganga melihat diorang suke pada orang a laen.. Ea la.. Tue pilihan hati diorang.. Bia kan je la.. Tapi bagi aku yang suke dia, aku rase sangat sedeh sebab sayangkan dia..
Aku pernah kapel sebelum nie tapi da lame kot.. Ahhhhhh tue zaman sekolah lagi aku kapel.. Tapi mase aku form 5 la... Last kapel time tue la.. 3orang je kekasih yang pernah jadi kekasih aku.. Tapi aku trauma dengan insan ke tiga.. Aku kalu kapel n sayang kat orang aku sayang gile gile tapi yang insan ke tiga i…