Posts

Showing posts from November, 2012

Name Baru

Image
Assalamualaikum..


aduhhhhh.. baru baru nie aku kene bising dengan ayah aku.. gara gara name blog aku nie la.. En Bob Merepek Lagi.. focus focus kat MEREPEK tue.. aku tak salah kan pon ape yang ayah aku cakap tue.. betol  la.. ayah aku cakap cam nie..
"ko nie, tukar la name blog ko tue.. mr bob merepek lagi.. ko tau tak bile ko wat name merepek tue, nanti sume bende yang ko wat tue orang kate ko tue tak serius... asik merepek je.. kalu 100 orang bace dan cakap bob merepek bob merepek, lame lame nanti ape ko cakap sume merepek.. tak serius pon.. dan abah nak ko tukar name tue as soon as possible.. blah blah blah..."
haaaaa.. sakit telinge aku dengar tue.. tapi nak wat cam ner.. sebelum aku wat name blog tue, ramai da orang asik cakap 
"dib, ko nie merepek je la.." "bob, ko wat je la cerite merepek ko tue.. ko kan pandai merepek"
tapi betol gak kan.. ramai jugak asik cakap aku nie suke merepek je.. tak serius lak tue.. emmm.. tapi nanti la aku tukar name baru..…

Ceriakan Hari Anda Dengan???

Image
assalamualaikum...
hai korang.. kali nie aku nak berkongsi 1 gamba lawak ngan korang.. hahahaha.. siyes lawak... 
haiiii kawan kawan... ngeeeee

Serahkan pada Yang Di Atas

Image
Assalamualaikum...


Hai korang.. ape kaba sume?? hehehe.. kali nie aku da tak tau nak wat pe.. so aku nak la kongsi cerita lawak kat korang pagi nie.. heheheh.. harap harap korang pon epi gak la.. hehehe

Pada suatu hari Si Amin disuruh olehema

10 Sebab Kenapa Free Hair Lagi Bagus Dari Bertudung

Image
Assalamualaikum kali nie aku nak berkongsi 1 post yang patut korang gurl kene amik berat.. sebab kami lelaki wat macam nie bukan suka suka pon.. kami suka menasihati.. mane la tau suatu ari awak jadi kekasih halal aku ker??cehhhhh... puihhhhhh la... hahaha.. haaaaa nie dia 10 sebab tue.. ngeeee 1) Eleh, ni nak habaq mai..yg sembahyang tunggang terbalik tu pun belum tentu masuk syurga tau..pelacur yang bagi anjing minum tu Allah masukkan dia ke syurga. U olz jangan nak sesuka hati menilai i olzz berpakaian! Allah je yang berhak nak judge kita..huh gegurlz..memang sembahyang itu bukan jaminan untuk masuk ke syurga, namun begitu yang membuka aurat itu PASTI masuk neraka!
2) Pakai baju jarang ke kain sendat ke, itu hak kami! Kalau tak suke JANGAN tengok, hey kalau itu tak boleh, ini tak boleh, ko pergi hidup dlm hutan la..kolot! tak reti hidup bermasyarakat.. Adakah kita berani menjamin bahawa semua lelaki ajnabi mempunyai hati suci dan iman yang tinggi untuk mnahan godaan syaitan?
3) Seksi…

Hari Semalam Dan Kini

Image
Assalamualaikum..
Wahhhhhhhh... Best gile kali nie.. Balek balek jer dapat makan banyak gile buah.. Hahahaa... Yang paling best aku dapat makan buah durian kebun buah hasil daripada arwah tangan atok aku.. Yummmm yummmm...
Haaaaa nie gamba durian aku ngan ayah sama mak aku ngah enjoy makan durian..hehehe...








Yang buah rambutan nie dan manggis nie dari umah aku.. Wat pengetahuan sume... Kat umah aku pon ada kebun buah.. Tapi tak selebat kebun arwah atok aku la...hehehe...









Haaaaa yang nie pulak hasil kutipan aku pegi kutip kat kebun arwah atok aku.. Hehehe.. Sikit je..hehehe...



Selesai Suda

Image
Assalamualaikum

Jangan Cakap Je Tau

Image
Assalamualaikum..

wahhhhhhh.. gile la beb.. buzy gile aku sekarang nie.. mane tak nye beb.. sekarang nie da final exam beb.. so  sekarang nie aku study smart la... memanggil semula memory memory ku yang lame kembali ke pangkal yang benar... hahahaha...

Sorry, I'm So Sorry To U Guys

Image
Assalamualaikum..
Khas untuk sesiapa yang membenci diri aku dan khas jugak kepada blogger yang selalu jenguk blog aku tapi aku asik tak update update blog serta untuk anda berdua yang da lama kenal diri aku nie yang tak berguna dan membosankan..

Sorry for making you mad
Sorry for everything I said
Sorry for lying to you
Sorry, I’m so sorry

Sorry if I disappointed you
Sorry if I hurt you
Sorry for everything
Sorry, I’m so sorry

Sorry that I liked you
Sorry that you did
Sorry for turning in to a which
Sorry, I’m so sorry

Sorry that I loved you
Sorry that you didn’t
Sorry that we had to fight
Sorry, I’m so sorry

Sorry for still loving you
Sorry you don’t love me
Sorry for ever loving you
Sorry, I’m so sorry


Bukan Tak Nak Post Tapi

Image
Assalamualaikum..

maafkan saya.. bukan saje tak nak post kat blog nie tapi mase aku padat la.. lagipon kan.. aku tak tau nak post ape sebenarnye.. hahaha.. 
aku tau mungkin ada dikalangan kita, ada yang cakap, cam nie...
"mamat nie da lame tak update blog nie.. rasenye nie blog terbiar kot.."
if ada yang cakap cam tue, sekali lagi aku mintak maaf okey.. bukan aku tak nak update cerita pape ker.. tapi aku sendiri tak tau nak tulis ape.. tapi kalu tak ada yang cakap cam tue, Alhamdulillah la.. hehehe..
dan kalu korang nak tau.. sebenarnye aku pening gile nie.. ada 2 sebab.. 
1) aku pening sebab nak final exam ari isnin depan 19.11.2012..
2) aku pening sebab aku tak penah wat report kelab and tak pasal pasal aku kene wat report kelab dan aku kene anta ari jumaat nie,, wahhhhhh.. pening la beb..
dan bagi 2 orang yang aku da putus contact tue, maaf la.. tak dapat layan korang da... and kepada member aku di alam maya yang selame 4 taun kite kenal, aku mintak maaf okey sebab sengaje…