Kenape Perlu Uji??


Haiii korang.. tengah wat per tue?? layan korea ek.. haaaa.. kalu cite RunningMan cite tak layan, korang layan cite ape je?? hehehe... kongsi kongsi la kat sini.. nak layan jugak.. mane la tau cite tue best ke.. haaaa.. kalu best, aku nak layan jugak.. hehehehe...

kali nie aku nak kongsi la ilmu dan pengalaman aku la pasal kes UJI MENGUJI nie.. bukan tak bagus uji menguji nie.. kadang kadang kan uji uji nie kadang boleh memakan diri sendiri tau.. sape yang rase aku menipu, terpulang la.. 

sebab ada 1 kes pasal member aku la.. dia nie penah kene uji mase kat skolah dulu la.. kes nye cam nie.. dia kene uji ngan makwe dia.. kes pakai hp laen punye pasal la.. dia cakap pasal makwe dia tue da berpunye dengan laki laen.. mule mule dia nie steady  je.. tapi lame lame tue makwe dia uji mental dia.. haaaa.. haa pa lagi.. memang dapat makan caci maki la.. pas tue, makwe dia bagitau dia cerite sebenar yang makwe dia sebenarnye uji dia je.. last last putus jugak malam tue.. sebab member aku nie tak suke kene uji.. kalu dia sayang kat gurl tue, dia memang sayang habis la.. tapi haaa.. sape suruh uji kan.. kan da kene.. hehe..

tapi la.. aku nak cakap la.. kalu nak uji kekasih kite la.. 1 je la aku nak bagitau.. jangan la melampau sangat uji kekasih korang tue.. nak uji diorang.. korang ajak la diorang date ngan korang pada mase nie pukul 1 pukul 4 pukul 7 and pukul 8.. kalu la kekasih korang kate okey.. baek korang lepas kan dia.. sebab nye korang sendiri tau waktu ape time tue.. dan kalu la korang tengah date time yang aku cakapkan tue, tapi dia tak ajak korang solat, baek korang tinggalkan je.. solat tue lagi penting dari kekasih korang.. so beringat ringat la.. jangan date waktu solat.. buruk akibatnye nanti.. hehehe..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh