Pe Salah Aku EK


huhuhu.. korang wat pe tue?? da bangun solat subuh ke belum tue?? kalu belum, pegi solat dulu.. kalu tak boleh solat, maiiii bace post nie.. sebab ada bende aku nak tanye korang.. sangat penting.. pada aku la.. tapi biasa je pada korang.. hehehe..

adehhhhh.. baru baru nie aku kene pulau dengan sekumpulan gurl la.. aku tak ada masalah pon dengan diorang.. carik pasal dengan diorang pon tak ada.. cume aku rase kes nye macam nie.. 

salah sorang daripada geng tue, dia suke aku.. da lame da dia meluahkan perasaan dia pada aku.. tapi biasa la, aku nie aty batu dan aku susah nak kapel dengan orang.. lagi lagi bile ada kes yang wat aku trauma dulu tue..

so berbalek pada kes aku tue, aku da cakap baek baek dengan budak pompuan tue yang aku tak boleh kapel dengan sapa sape pon walaupon aku single tapi dia pakse pakse dan pakse aku.. termasok la dia menangis sekali.. tapi sorry laaa.. aty batu kan.. aty aku rimas dengan air mate.. kot bini aku nanti, ye la kot aku akan pujok tapi kalu bukan mahram aku, sorry la.. aku rimas..

tapi aku cakap baek baek dan lembut yang aku nie anggap dia just a friend.. tak lebih pon daripada tue.. tapi tue la.. bile jumpe je dia, walaupon aku sape dia.. dia ignore aku.. macam tunggul kayu.. tapi tak pe la.. dia da tak boleh terima kan ngan jawapan aku yang aku anggap dia just a friend.. huhu..

tapi macam mane la dia boleh suke aku ek.. aku nie da la tak ensem.. tak pandai wat pape pon.. tapi ada jugak yang suke aku.. aiiiiiii... pelik pelik.. 

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh