Walaupon Sebuk


haiii korang.. lame da aku tak update blog.. adehhhh.. banyak keje lak kali nie aku kene wat.. tapi walaumacam mane pon, blog aku tak penah aku lupekan.. sebab nie la satu satu nye blog kesayangan aku.. banyak kenangan aku disini.. hehehehe...

kadang aku walaupon busy gile, aku tak penah lupe nak melawat sume blog blog kawan aku same ada yang follow aku ataupon yang tak follow aku.. tapi kebanyakkan blog yang aku suke melawat tue, diorang ceritakan pasal diri diorang.. aku suke bace cite cite cam tue.. sebab aku nak tau jugak kawan aku nie macam mane dia sekarang.. sihat ke, da kawen ke, dan macam macam lagi la..

tapi tak syok laaaa.. sebab ada jugak da private blog diorang.. tak dapat da aku bace blog diorang.. huhuhu.. by da way.. aku nak ucapkan taniah kepada rakan blogger aku yang baru je kawen bulan 3 nie.. maaf la sebab lambat ucapkan pada korang.. dan jugak aku nak ucapkan taniah kepada kawan aku gak sebab baru dapat couple.. hope korang kekal sampai naek pelamin la ek.. heheehe...

tapi aku harap la, abis 1 sem nie, aku dapat la sorang awek untuk aku.. hehehe.. tapi tue hope saje saje la.. kot dapat, Alhamdulillah.. kot tak dapat lagi, bujang je le hidup aku nie.. hehehehe... okey la.. aku nak sambung wat keje.. Assalamualaikum..

gamba hiasan untuk topik kali nie.. hehehe..

Comments

P#eoniX said…
huhuhuhuh!!!selamat!!!mcm sedey sey...don't worry,be happy...huhuhuh!!!!
ain said…
org lelaki kene mencari, prmpuan yg mnunggu. xkn xde seorg pun d hati.. kuatkn smgt, beranikn diri! cuba la tnya pd yg sudi..
aini said…
don't be sad, alwyz smile n be happy just like P#eoniX said.. ;-)
ain: bkn pd yg sudi je, ain..tp pd yg sudi & setia menanti. setia tu amat pnting dlm ssuatu prhubungan..
Lelaki Gentle said…
Hehe.. sedeh cikit je.. hahaha
Lelaki Gentle said…
Erkkk.. da banyak kali kene reject laa.. da tak tau boleh tros pikat ag ke tak.. hahaha
Lelaki Gentle said…
Hehe.. nak cakap setia menanti tue dulu punye ada la.. tapi da disambar orang laaa.. hehe.. da jadi isteri orang da pon.. hehehe... =≧∇≦= =^_^=

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks