Anda Di Tag

haiii korang.. lame aku tak post blog nie.. hahhaa... poyo je aku nie,. padahal baru seminggu aku post 1 cerite.. hahahha.. ari nie aku post nie mean aku carik pasal la.. sebab esok aku nak final n malam nie lak aku carik pasal nak post pasal sesuatu yang wat aku epi gile.. ngeeee

kali nie aku saje wat entry ANDA DI TAG sebab aku tau ramai yang wat blog aku macam blog sahabat blog aku nie.. MARS GREEN.. aku jumpe blog dia pon sebenarnye tak sengaje sebab aku ngah carik post lame aku.. so aku saje la search kat mister GOOGLE.. aku taip Mr Bob Merepek Lagi.. last last aku terjumpe blog MARS nie.. ape lagi.. aku terjah la baek baek kan.. tak nak dia terperanjat kan..

so bile aku masok je ke blog dia.. aku nampak dia link kan blog aku.. pehhhh siyes aku epi.. sebab setau aku la.. tak orang pon nak link kan blog aku nie macam mars.. so bile aku nampak dia link kan blog aku, siyes aku epi gile.. thanks MARS GREEN..

by da way.. aku da kesuntukkan mase nie.. aku nak study.. assalamualaikum..


Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh