Keje Last Minit Lagi


aduhhhhhhh aiiiiii... kenape la mesti aku 1 kumpulan dengan orang yang suke enjoy dulu.. diorang tak takot gagal ke haaaaa... aduhhhhhhhhhhh... panas betol la dengan diorang nie.. nanti aku jugak yang kene.. nie yang aku malas nie..

aku tak benci orang yang wat keje last minit nie sebenarnye.. tapi nie da melampau gile.. diorang nie suke cuti tapi diorang tak pikir pasal mase depan diorang ke.. kenape la aku mesti dengan diorang nie.. sume cuti aku korban kan sebab nak wat keje nie.. tapi diorang.. hampeh betul.. kang mule la maki aku.. padahal sape suruh diorang wat keje last minit.. siyes aku marah dengan diorang.. masing masing suke persoalkan kat aku.. kalu tak tau wat keje, kenape tak suke wat keje same same.. sume nak mengharapkan aku bantu je.. hishhhhhh...

aku siyes marah gile.. kalu petang nie fail gak, aku tak tau nak cakap ape la ngan parent aku.. aku malu.. aku cakap ngan parent aku, aku wat final project and memang aku wat.. tapi kalu petang nie gagal gak.. aku tak tau la ape nak cakap kan.. aduhhhhh... malang malang..

Comments

EyRrA ZeRrA said…
http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh