SG is SECRET GURLZ


aku tak tau nak cakap ape pasal SG nie.. sebab setau aku aku ada wat post pasal SG nie sebelum nie.. tapi jadi issue lak pasal SG... aduhhhh haiiii..

okey la.. SG nie macam aku cakap SG nie SECRET GURLZ aka bakal my tunang -> my future wife..  tapi masalah nye aku tak ada tunang lagi.. cam mane aku nak ada SG nie.. aku ada ciri ciri SG aku.. tapi aku tak memilih.. andai dapat badan keding ke chubby cikit ke montel gile gile dari aku ke, aku bersyukur beb.. kalu setakat GF nie, aku boleh cakap dia memang SG aku.. tapi tue yang jadi couple aku laa.. tapi dia bukan sepenuhnye SG aku.. sebab orang yang benar benar SG aku ialah bakal tunang aku.. paham tak??

tapi kenape la mesti issue SG nie mesti dipertingkai kan ek.. kalu aku suke ngan orang tue dan aku couple ngan dia, that mean i really like her.. i don't want make her heart hurt.. okey la.. mesti ada yang nak tanye ape ciri ciri SG yang aku idam kan tue..

1st : AGAMA ISLAM
kompem kompem la aku memilih yang agama ISLAM kan.. kalu aku couple ngan non-muslim, i don't care because aku nak bawak dia masok ISLAM.. kalu dia tak nak, i will broke up with her..

2nd : KEPERCAYAAN
aku pilih yang benar benar caye ngan aku.. aku tak nak disebabkan something dia hilang kepercayaan pada aku.. if aku bagi something kat dia, that mean aku caye pada dia.. 100% aku cayekan dia.. tapi sorry la, aku tak maen la duet nak bagi orang caye kat aku kan.. aku bagi something bende yang berharge pada aku dan aku akan serahkan pada dia.. tapi kate kan la dia tak caye pada aku gak, aku caye dia 50% je.. aku still caye pada dia.. tapi 50% la.. 

i'm not such evil even my link blog is DEVILBOY tapi aku maksudkan devil boy tue ialah budak nakal.. aku tak maksudkan aku jaat.. kalu ada yang anggap aku jaat, bia je la.. sape nak halang dia.. dia tak kenal aku, so ape aku boleh wat pada dia.. aku wat cam biasa je la..

tapi selalu nye aku mampu bersabar dengan orang ilang kepercayaan kat aku nie memang tak lame.. paling kejap je pon seminggu.. nie baru kes SG.. kalu aku tak mesej langsung tue, tak ke pikir bukan bukan pasal aku.. haaaa.. tapi tue la.. manusia tak sempurne.. dan SG aku idam kan tue tak semestinye caye kan aku 100% pon.. sebab sekarang nie zaman saling percaya mempercayai pon da tak ada kan.. kalu ada pon, alhamdulillah.. hehehehe..

okey la.. nak study.. ari rabu nie aku ada test.. Assalamualaikum

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks