Kau Aku The End


 http://4.bp.blogspot.com/_txYgCU0AOxY/TCCya9d-mGI/AAAAAAAAAmU/b9myAUeF-Dg/s1600/buang.cinta.putus.cinta.gif

 emmmmm.. hai korang.. penah tak korang putus kawan baek korang?? mesti la penah kan... tapi kenape ek korang putus?? hehehe..

ari nie aku nak kongsi la pasal kes ari nie.. kes putus kawan baek.. pendek kate my BFF aka my skandal.. hohoho.. macam tue boleh ker?? hahahaha... 

aku malas nak cerite pasal dia.. bia la dia tue.. aku tak kesah pon tak kawan dengan dia even dia bff aku.. sebab aku paling benci orang ber-AKU KAU ngan aku.. kalu aku yang start dulu tak pe la gak.. nie tak.. dia start dulu.. pas tue dia lagi mude dari aku.. selalu nye aku tak kesah pon orang nak ber-AKU KAU ngan aku tapi dengan dia.. kes nie laen.. aku tak suke orang yang mude dari aku berkau aku.. kasar bunyinye..

tapi bia je dia.. sebelum kiteorang putus kawan.. aku da mintak maaf kat dia... kalu dia tak maaf kan aku, tue suke aty dia la... aku okey je dengan dia sebenarnye.. dan aku punce wat dia marah sebenarnye.. sebab aku nasihat kan dia sesuatu.. tapi aku rase nasihat aku tue tak lot kat dia.. so aku gune care kedua.. aku nak dia lepaskan geram dia.. last last jadi macam nie.. okey la..dia da lepas geram dia.. syukur la.. dia da lepas geram.. and putus kawan.. hahaha..

da la.. malas aku nak ingat pasal tue.. wat dose je ingat balek kan.. pape pon.. ARI NIE BERSAMAAN 24 MEI 2013 JAM 5.30 PETANG adalah waktu dan mase kiteorang PUTUS KAWAN...

aku siyes aku tak kan sesekali tarik balek kate kate aku kat dia.. cukup la.. lagipon kiteorang bukan selalu tegur pon.. kadang 3 bulan sekali baru mesej.. kadang tue ampir 5 ke 7 bulan baru mesej.. so kali nie tak payah mesej tak yah contact dia lagi.. da cukup la kan.. so aku pon tak nak ingat dia lagi... 

...N O K T A H...

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks