Sedeh Kerane Terpakse




korang da sambung belajar da?? 50/50 ada yang da kan.. korang ingat lagi tak ape perasaan korang kene tinggalkan parent korang selepas korang daftar belajar dulu?? sedeh tak?? haaaa.. kompem ada yang cakap sedeh kan.. tapi kali nie oleh kerane aku da lame, aku bukan sedeh pasal tue, tapi pasal DIA.. emmmmm..

kalu korang nak tau, sebenarnye ape yang aku sedeh kan nye ialah my wife aka CINTA HALAL aku.. disebabkan aku nie pelajar dan terpakse duduk asrama, nak tak nak aku terpakse tinggalkan isteri aku dok umah dia.. huhuhu..

aku sedeh kot sebab tak sampai pon sebulan kami kawin, tak pasal pasal lak kene dok berjauhan.. huhuhu.. aku ada pikir nak sewa rumah berdekatan dengan poli aku.. tapi tuan rumah tue pulak tak sudi bagi aku dok umah diorang aku nie pelajar poli.. pelajar poli miskin daripada pelajar UNITEN.. kaye.. 

Kelmarin isteri aku cakap, dia tak nak menyusahkan aku carik umah sewa.. dia boleh jage diri kat umah mak dia.. dan aku boleh balek setiap minggu jumpe dia.. so kalu aku windu dia, aku still boleh jumpe dia kat umah mak dia.. tue yang dia cakap.. huhuhu..

tapi aku nak sangat dok ngan dia.. my wife kan.. sape tak nak dok ngan dia.. emmmm.. sedehhhh

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks