Status Sebenar Aku



hai korang.. lame aku tak update cite diri aku.. asik post info info je.. tapi ada juga faedah nye kan daripada nak bace cerite aku yang tak beberape nak best nie.. hahahaha...

sebelum nie aku penah cakap aku single kan.. aku ada cakap aku tak pandai curi ati perempuan kan.. tapi cerite sebenarnya dalam dunia alam nyata, aku sebenarnya da berpunya.. dan aku da pon kawen.. nak gamba bukti, emmmmm.. maaf la.. tak ada dalam laptop nie.. laen kali aku akan upload gamba aku dengan isteri aku.. hehehe..

Isteri aku tak ada la cantik mane pon.. bertopeng jugak.. dan kulit dia tak boleh kene cahaya matahari sebab nanti dia kene alergi kulit.. biasa la.. zaman sekarang penyakit pelik pelik kan.. hehehe...

tapi sebab sebab aku tak dapat seorang awek yang aku cakapkan selame nie sebab dia la.. aku da kawen.. tapi tak sampai seminggu pon.. hehehe...

tapi tue la.. bersyukur dapat peristerikan dia.. aku bersyukur dia da jadi kekasih halal aku.. pas nie tak ada la dose aku nak pegang tangan dia.. halal kan.. hehehe..

by da way.. aku mintak maaf la sebab tak mengajak korang ke kenduri kawen aku.. sebab sebuk dengan persiapan perkahwinan kiteorang kan.. hehehe..

dan kalu korang nak tau, kiteorang baru berkenalan sejak 3 bulan lepas.. tak couple pon... tup tup minang dia terus.. dan sekarang, aku dan dia jadi seorang suami isteri yang sah.. hehehe...

walaupon aku masih belajar, duet untuk dia aku ada la jugak.. kalu tak, memang tak kawen la kiteorang nie.. hehehe.. 

okey la.. sampai sini je la aku update entry aku.. esok luse aku sambung cerite laen pulak.. hehehe.. 

#bini da wat pipi tembam da tue.. kang majok lak dia kang.. hehehe...


Comments

Maisarah Azmi said…
serius dah kawin? tahniah. untunglah, muda2 dah kawin. 21 tahun kan?
Lelaki Gentle said…
Aah... Sy da kawen.. LG elok kawen awal... Nk dpt phle pon sng kn.. Hehe
Princess Aurora said…
selamat pengantin baru yerr
aini said…
Slmt pngantin baru. msti parents ur wife prcya kt awk coz u still study. btw, umur awk 21 eh? mcm 2, ur wife msti muda & lawa, kn?
Lelaki Gentle said…
Terima kasih... Hehe.. Sy tak tau nk comment pe psl parent wife Sy sbb agk keberatan jgak mertua Sy nk lepaskan ank dara dia pd Sy yg msh blaja.. Tp alhamdulillah dpt yakinkan mertua Sy tue.. Wife Sy tue secantik bidadari sbb ad lesung pipit.. Hehe.. Dia muda 2tahun.. Hehe..
aini said…
awk mmng beruntung. mcm tu, sy nak jgk tgk wajah isteri awk tu. msti sweet je..
Ain Dzaya said…
kawin dengan ultraman kah?
Ain Dzaya said…
kawin dengan ultraman kah?

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks