Budak Hot Kat FB



korang.. korang ada facebook tak?? korang kenal tak budak kat atas tue?? kompem la kenal kan.. budak hot la katekan.. hot sebab wat video untuk boifren dia.. kalu carik kat google, cari video Anniversary Hubungan Seminggu cam tue la name dia.. hehehe..

tapi kan.. macam kesian pulak tengok dia nie.. kalu ikut sumber yang tak tau la betol ke tak nie, pakwe dia nie PLAYBOY.. tapi tak tau la.. aku cakap ikut sumber je.. hehehe...

tapi sebenarnye aku nak cakap bende penting je.. KENAPE mesti budak pompuan tue wat muke cam tue.. u know what.. disebabkan gamba tue, aku teringat kat someone yang aku wat dia marah, then she make me angry for something that i really hate hear it.. kalu gaduh gaduh mulut nie, selalu nye aku okey je kalu dia nak berperang cakap pape pon.. aku benci kalu orang bawah aku cakap ngan aku gune bahase KAU AKU.. aku hormat lagi dia.. tapi bile orang tak hormat aku balek, i really hate that.. serius..

tapi walaupon dia pegang janji aku, janji yang aku takkan carik dia, jangan wiso la.. walaupon dia cakap aku janji tak nak carik dia.. tapi kalu tetap tak kan carik dia.. nak tau sebab pe.. sebab setiap kali aku telefon dia, mesej dia.. aku yakin dia rase aku nie annoying.. nak tau kenape?? sebab setiap kali aku mesej je, dia cakap, kenape mesej nie bla bla bla.. pas tue tak lame pon.. da abis da.. esok tue mesej dia, dia wat bodo.. last last dalam 3 bulan la 4 bulan la n paling lame 5 bulan baru aku mesej dia, dia balas.. sebab tue la aku cakap, kalu tak mesej ke tak telefon dia ke aku tak kesah pon.. sebab kalu mesej pon, seari je boleh mesej dia.. esok luse, da senyap balek.. leceh la.. kalu tak boleh mesej tak boleh telefon, cakap je la.. kalu tak suke, teruskan je.. aku tak kesah pon.. nak jage aty aku?? tak perlu la.. aku boleh jage sendiri.. by da way, i know, she always read my blog.. n i don't care la if dia sakit aty ngan ape aku cakap dalam blog nie.. aku tau dia macam mane.. marah kejap je.. kalu aku wat something, dia akan merajok.. tapi aku ngan dia da tak ada pape lagi.. da noktah da.. nak sambung contact dia?? please la.. she really hate me.. n i really don't care about it sebab bagi aku, dia anggap aku nie annoying dan tempat lepas bosan dia.. dia tak ada perasaan macam aku simpan perasaan kat dia sebelum nie.. bile dia da lepaskan perasaan dia yang dia menyampah kat aku selame nie, aku betol betol da tak kesah pasal dia lagi.. N O K T A H..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^