Sume Tue Nafsu Jer


korang sume nie ada couple kan??? mesti la ada kan.. kalu tak ada tue, tipu la.. hehehhe.. gurau je beb.. aku pon ada couple jugak.. caye tak?? aku tak curang ek.. tapi sejujur jujurnye  aku memang ada couple.. nak tau sape?? kompem kompem la bini aku kan.. kan dia couple aku yang sah.. couple jugak kan.. betol tak.. haaaa.. korang tak boleh der nak fight aku bab bab cam nie.. hehehe.. gurau jek..

kali nie aku nak cerite pasal NAFSU.. nafsu nie banyak jenis.. tapi aku nak cakap la pasal yang single and yang da berpunye.. tau ape aku nak cakap??? hehe.. aku just nak cakap pasal pandangan mata kite nie..

ada yang da berpunye kadang kadang pon nak orang laen jugak.. contoh laaa.. kite tengah jalan jalan bersame dengan pakwe/makwe kite kat shopping komplek, mase jalan jalan tue kite ternampak la sorang mamat/minat nie memang hensem/cantik gila la.. macam anak kacukan pon ada la.. memang gile gile hensem/cantik la.. sampaikan kite terdetik kate dalam ati kite macam nie, kan bagus kalu pakwe/makwe aku ensem/cantik macam dia.. kalu la dia mintak no aku, kompem aku bagi.. haaa.. sampai macam tue sekali kite akan cakap.. tue baru yang da couple.... yang single tak yah la cakap kan.. lagi la dasyat ayat dia.. hehehe..

alaaaa... tak yah cakap couple couple laaa.. aku pon same gak malam tadi.. mase nak balek PMS, aku nampak awek nie memang cun melepak la.. asal cun?? sebab seksi.. biasa la.. laki nie kadang miang jugak.. aku pon tegoda dengan awek tue.. tapi bile aku tengok enset, aku tengok gamba bini aku.. cepat cepat la aku istighfar.. aku cakap dalam ati.. sume nie nafsu semate mate.. nafsu yang mengoda aku ke kancah alam kecurangan.. tapi mujur la aku segere beringat yang aku da kawen.. kalu tak, rase nye aku akan jadi mamat liar yang tak tau malu mintak no minah yang cantik cantik.. aiyooooo.. mintak mintak la aku dijauhkan daripada perangai macam tue... aminnnnnn....

tapi kite nie antara sedar tak sedar, tue sebenarnye cume nafsu kite je.. nafsu kite nak bende lagi best.. sampai kan yang da kawen pon ada jugak nak awek muda jugak.. sampaikan sanggup bermadukan bini dia..tapi tue la.. nafsu je..baek korang istighfar banyak banyak jika bende nie berlaku depan mate korang.. bia la pakwe/makwe korang tue tak cantik di mate orang, tapi jangan la korang lepaskan dia.. rugi korang nanti.. caye la..

bak kate uztaz Attar sape tak kenal memang kesian la sebab uztaz nie memang popular.. hehehhe.... Bukan ape, aku memang suka kate kate dari dia nie.. aku da tengok video dia banyak kali.. tapi aku memang suka ayat dia nie.. wonderful..

DISAAT KITE INGIN MELEPASKAN SESEORANG, INGAT LAH SAAT KITA INGIN MENDAPATKAN NYA DAHULU..

DISAAT KITA TIDAK MERINDUINYA, INGATLAH SAAT PERTAMA KALI KITA MELAFAZKAN CINTA PADANYA..

DISAAT KITA MULA BOSAN DENGAN NYA, INGAT LAH SAAT SAAT INDAH KITA BERSAMANYA..

tapi kan, kalu korang betol betol cintakan couple korang, tunang lah dengan dia.. tak pon nikah la secepat yang mungkin.. kalu si dia tak nak jugak, wat la keputusan yang tepat.. sebab korang tau kan ape itu cinta?? kalu tak tau, jangan bercinta.. cinte bukan untuk di uji, bukan jugak untuk dipermaen kan.. tapi untuk dijage oleh seseorang insan yang bertanggungjawab.. tolong la.. jangan la couple kalu korang tak ada niat nak kawen dengan dia.. okey.. huhuhu.. hehehhe

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh