Counter Back Kenzo


wahhhhhhh.. makin dasyat dah KENZO nie ek.. makin ramai lak sahabat aku kene tipu dengan diorang nie.. sape yang tak tau pasal si KENZO nie, korang boleh la klik kat KENZO nie.. disebabkan ada yang mintak bantuan aku, aku pon wat la entry kali untuk dapatkan balek hak korang.. tapi kali nie aku ada cara macam mana korang nak serang balas KENZO nie.. cara nye agak kasar tapi kalu korang nak dapatkan balik duet korang tue, korang boleh ikut cara aku..

BUAT REPORT POLIS

bile da jadi macam nie korang kene wat report polis.. bile korang wat report polis, korang kompem kompem kene marah dulu.. sebab diorang akan cakap kenape korang beli barang diorang dan bla bla bla.. kompem korang akan sakit aty punye la.. korang terpakse wat report polis sebab walaupon diorang marah korang, tapi last last diorang akan cube bantu korang jugak.. jangan wiso okey..

JANGAN GUNE BARANG KENZO

bile korang da amik barang KENZO, korang tak boleh gune barang diorang kalu korang nak balek duet korang semule la.. sebab kate kan la korang da gune barang diorang walaupon sekali, korang tetap tak kan boleh pulangkan.. sebab kalu korang nak duet korang balek, korang kene bagi balek macam mane korang dapat barang tue.. tapi sebelum korang pulangkan balek barang tue, korang kene dapatkan surat daripada polis dulu sebelum korang memulangkan barang diorang.. sebab tanpa waran pulangkan duet, korang tak boleh amik duet korang semule.. tapi duet bukan dapat mase tue, tapi korang akan dapat lambat la...

MAKI MAKI BUDAK YANG MENIPU KORANG

lepas korang waran pulang semule daripada polis, korang pegi kat penjual yang menipu korang tue, kemudian korang maki hamun diorang gile gile.. kalu boleh buat diorang malu.. tue pon kalu korang boleh wat laaa.. kalu tak boleh tak pe.. janji korang pulangkan barang diorang and ugut diorang yang korang ada waran amik duet semule barang korang.. jangan bertumbuk tau.. sebab sedikit je korang usik diorang, korang boleh disaman tau.. 

DAH PULANGKAN BARANG DIORANG..

selepas korang pulangkan barang diorang sekali dengan korang tunjukkan waran pulangkan duet korang semule, diorang akan diberi mase paling lewat 2 minggu untuk pulangkan duet korang.. tapi kate kan la diorang masih tak pulangkan duet korang lepas 2 minggu jugak, korang boleh wat report polis semule dan time tue polis akan amik tindakan kat diorang.. tapi jangan epi sangat la.. sebab tengok pada pangkat polis tue jugak la.. kalu besar pangkat diorang, senang sikit kot keje polis tue nak bagi amaran.. tapi kalu pangkat rendah pon boleh jugak tapi dengan warrant tue laaa.. pape hal pon, dalam part nie, korang jangan kaco keje polis tue sudah laaa.. kang korang kene marah kang..

by the way.. cara aku memang tak kasar pon sebenarnye.. just saje je.. tapi memang cara nie pon korang kene wat untuk dapatkan semule duet korang.. dan wat pengetahuan korang, lepas diorang kene amaran dengan polis nanti, diorang kompem akan pindah tempat laen.. tapi pas nie ati ati la ek dengan mulut manis penjual nie..

PS: nie cara aku penah bantu kawan aku yang kene tipu dengan si kenzo, dan alhamdulillah kawan aku dapat balek duet dia dengan bantuan polis... korang jangan kecut perot dengan kenzo nie.. diorang tak boleh wat pape pon dengan korang.. hehehe.. hope cara aku nie dapat bantu korang.. aminnnn

Comments

Sebenarnye... kenzo tu ape erk..
Lelaki Gentle said…
KENZO tue name sebuah kedai yang membuat sale dengan cara menipu orang ramai sehingga berhutang beribu ribu.. sakit lah sape yang kene tipu dengan diorang nie...

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^