Posts

Showing posts from February, 2013

Testimoni Dnars Skincare

Image
Ini merupakan antara testimoni pengguna yang amat berpuas hati dengan produk Dnars skincare......













TAK DAPAT SERU LAGI

Image
Hallo... apa kaba sume... masih berblogging lagi ke pada waktu nie?? hehehe.. kalu masih berblogging pada waktu nie bagus la.. hehehe.. tapi korang pots ape tue?? ce tag kat sini.. nak bace jugak entry korang.. sebab aku post nie gune hp la.. huhuhu.. 
haaaa korang.. aku ada 1 info sangat sangat menarik la untuk korang.. gerenti korang sume suke la.. sebab nie sume ada kaitan dengan diri kite.. hehehe.. nak tau ape bende tue?? nie kisah tentang AURAT.. ehhhh.. nak blah da ker?? jangan blah dulu.. bace jap ape yang aku nak tulis kan nie.. mesti korang tak kan bosan nye.. caya la..
korang penah kan kene tegur dengan orang ataupon menegur orang yang tak tutup aurat nie.. betol tak.. mesti la betol kan.. kali nie aku nak bagitau la kenape bile kite tegur diorang, diorang cakap macam nie kan..
"AKU TAK DAPAT SERU LAGI, SO JANGAN MENYEBUK LA.. TAK SEMESTI NYE KORANG YANG TUTUP AURAT NIE DAPAT MASOK SURGA.. DA LA, JANGAN JAGE TEPI KAIN ORANG LA, JAGE TEPI KAIN SENDIRI LEBIH BAEK.. BLAH …

Kenape Perlu Uji??

Image
Haiii korang.. tengah wat per tue?? layan korea ek.. haaaa.. kalu cite RunningMan cite tak layan, korang layan cite ape je?? hehehe... kongsi kongsi la kat sini.. nak layan jugak.. mane la tau cite tue best ke.. haaaa.. kalu best, aku nak layan jugak.. hehehehe...
kali nie aku nak kongsi la ilmu dan pengalaman aku la pasal kes UJI MENGUJI nie.. bukan tak bagus uji menguji nie.. kadang kadang kan uji uji nie kadang boleh memakan diri sendiri tau.. sape yang rase aku menipu, terpulang la.. 
sebab ada 1 kes pasal member aku la.. dia nie penah kene uji mase kat skolah dulu la.. kes nye cam nie.. dia kene uji ngan makwe dia.. kes pakai hp laen punye pasal la.. dia cakap pasal makwe dia tue da berpunye dengan laki laen.. mule mule dia nie steady  je.. tapi lame lame tue makwe dia uji mental dia.. haaaa.. haa pa lagi.. memang dapat makan caci maki la.. pas tue, makwe dia bagitau dia cerite sebenar yang makwe dia sebenarnye uji dia je.. last last putus jugak malam tue.. sebab member aku nie …

Saya Belum Temu Jodoh

Image
hailooooo... apa kabaq sume?? demo sumo sihaq sihaq blako ko?? kewe haraq demo sumo sihaq sihaq blako yooo.. hehehe.. maaq yo orang klate, kot saloh guno loghat demo, kewe mintak maaq dulu yaaaa... hehehe..
sebenarnye aku nak wat pengemuman la pada hangpa hangpa sumo.. sebenaq nye cheq nie amik kursus pra perkahwinan sebab cheq belum nak NIKOH lagi.. tapi sebenaq nye cheq join kursus nie sebab pakej kursus nie murah di poli cheq.. RM80 jer.. so cheq join la.. hehhe..
cheq nie sebenaq nye masih solo.. masih belum berpunye.. tapi cheq join sebab cheq nak tau la selok belok NIKOH nie macam mane.. tapi sebenarnye susoh gak ek nak NIKOH nie.. sebab banyak tanggungjawab nye.. tapi tue la.. syukur la cheq tak ada jodoh lagi.. sebab cinte cheq untuk bakal isteri cheq je.. tapi cheq tak memilih la.. kalu gemok kedempol tue jodoh cheq, cheq terimo je la.. kalu kurus macam lidi pon kalu dia jodoh cheq, cheq terimo la gak.. tapi tue la, cheq tak ada lagi jodoh.. hehehe.. 
so cheq nak bagitau la …

Syukurlah Jum.. HEHE

Image
Hai korang.. da bangun ke belum nie?? hehehe.. maaf lame tak update.. hehehe.. jum mule kan ari dengan menyebut doa ini.. 






Maksudnya:
Segala puji bagi Allah yang menghidupkan kami selepas mematikan kami dan kepadaNya kami akan kembali.

#ARI NIE AKU ADA KURSUS PRA PERKAHWINAN.. 

Selamat Tinggal Yoobao

Image
Assalamualaikum

Aduhhhhhhh.. kuat nye bau dia... huhuhu.. macam mane la aku boleh terlupe pasal dia sebelum nak bukak charge tadi.. huhuhu..
Tak sampai pon sebulan aku gune bende tue.. dan aku seronok jugak jugak gune bende tue.. tapi tak sangke  da sampai jugak masa dia ek.. aku tak sempat meluangkan mase aku dengan dia dalam aktiviti kembara aku.. huhuhu..
aku sayangkan dia.. tapi masenye sampai jugak.. sume nie sebab kecuaian aku la tadi.. kalu tak dia tak mati lagi.. huhuhu.. aku nak kan dia.. huhuhu...

Maafkan Saya

Image
Assalamualaikum.. 
guys.. sorry laaa.. sebab da lame tak update.. bukan sebab aku malas update ke ape tapi, aku wat final project aku la.. sorry ek.. 
huhu.. aku wat tajok aku pasal system online tapi aku baru siap bahagian interface tapi semart jugak la kan.. di puji jugak la.. tapi tue la masalah nye.. aku ada masalah yang gile gile susah.. korang mesti terge lak nye bile aku katekan bende nie.. sebab bende nie nampak la cam senang tapi kepale dia la.. susah gile beb.. da berape kali aku fail nie.. aku ngan wat bahagian login system tapi hampeh lak.. adehhhhh..
tapi sekarang nie aku tak boleh la terlalu sebuk ngan final aku nie gak sebab aku ada SPEAKING test MUET pada 20 feb nie.. adehhhhh.. aku da la lemah bahase inggeris nie.. lagi lagi bahagian SPEAKING.. lagi la hancusssss.. tapi nak tak nak aku kene la belajar jugak.. huhuhu.. nasib nasib.. huhuhu...

Sweet Tak Video Nie

Image
Assalamualaikum..
kalu la ada orang yang da lame berblogging dengan blog aku nie, aku mintak maaf sangat sangat kat korang.. sebab aku penah berjanji kan dengan korang.. aku cakap aku akan upload video atas tue as soon as posible kan dulu kan.. tapi aku tak dapat upload sebab internet lambat.. sorry okey..
bagi yang masih baru nak mengenali aku, video kat atas tue adalah video pertame aku edit dengan kawan kawan aku.. yang sangat berbakat berlakon tue.. by da way tue video pertame aku sejak aku masok poli.. dan tue video aku semase aku baru masok sem 2.. amacam?? ce komen tentang video tue..
hehehhe.. selamat menonton sume... hehehe XD