Posts

Showing posts from September, 2013

Counter Back Kenzo

Image
wahhhhhhh.. makin dasyat dah KENZO nie ek.. makin ramai lak sahabat aku kene tipu dengan diorang nie.. sape yang tak tau pasal si KENZO nie, korang boleh la klik kat KENZO nie.. disebabkan ada yang mintak bantuan aku, aku pon wat la entry kali untuk dapatkan balek hak korang.. tapi kali nie aku ada cara macam mana korang nak serang balas KENZO nie.. cara nye agak kasar tapi kalu korang nak dapatkan balik duet korang tue, korang boleh ikut cara aku..
BUAT REPORT POLIS
bile da jadi macam nie korang kene wat report polis.. bile korang wat report polis, korang kompem kompem kene marah dulu.. sebab diorang akan cakap kenape korang beli barang diorang dan bla bla bla.. kompem korang akan sakit aty punye la.. korang terpakse wat report polis sebab walaupon diorang marah korang, tapi last last diorang akan cube bantu korang jugak.. jangan wiso okey..
JANGAN GUNE BARANG KENZO
bile korang da amik barang KENZO, korang tak boleh gune barang diorang kalu korang nak balek duet korang semule la.. seb…

Wordless Tuesday

Image
aku pelik betol la dengan perangai perempuan.. bukan ape.. diorang nie da pakai baju kurung dengan tudung tapi tudung atas dada diorang.. pas tue jalan men"dada" lak tue.. dah la jalan men"dada" pas tue bile ada laki tertengok dada dia je, dia teros mara.. padahal bukan ke salah dia sendiri?? salah lelaki tue sebab tengok dada dia.. tapi kesalahan tue sepatutnye lebih pada perempuan tue, sebab tak pakai tudung dengan betol.. then jalan men"dada" sehingga menarik perhatian lelaki.. so kat situ da nampak kan salah sape.. adessssss.. 
PS: tolong la pakai elok elok.. jangan la tarik perhatian lelaki.. kalu nak tarik jugak perhatian lelaki tue boleh tapi please jangan salah kan lelaki kalu terlihat bende yang tak sepatutnye diorang lihat.. thanks

I Wish I Could part 1

Image
aku banyak bende yang aku nak sangat capai.. tapi kadang aku pikir belum mase nye untuk aku capai bende tue.. tapi tue la.. kerane bende tue la aku kadang wat aku gelisah serba salah tak tentu mase..

No WOMEN falling love with me
Sekali lagi aku nak cakap kan.. aku normal boy.. friendly.. kadang kadang aku nie suke tolong orang.. tak kire la sape orang tue.. tapi aku paling lemah kalu ada orang suke kat aku.. bukan aku benci kat gurl.. tapi belum sampai mase nye untuk aku bercinte.. yeahhhh.. macam korang tau.. i have something right.. that why aku tak boleh bercinte dengan mane mane gurl pon.. bile ada gurl luah perasaan dia kat aku, aku serius serba salah.. kalu reject kang, takot dia benci dengan aku.. kalu suke kang, arghhhhhh.. macam macam.. by the way.. aku memang tak nak ada gurl jatuh cinte ngan aku..


OPEN MY OWN SHOP
aku minat masak dan IT.. tapi bile bab masak nie, aku tak suke orang meminta.. kalu ada kedai tue laen laa kan.. sebab customer kan.. tapi macam yang aku katekan …