40 Percent Story About You



40% itu kira banyak juga pe.. sebab kalau dalam bab duet laa... 40% banyak tue.. kalau nak bagi duet 1 billion dekat parent laaa, kite bagi diorang 40% daripada 1 billion, pehhhhhhh banyak beb.. kaya da parent kite tue.. begitu la jugak dengan story dalam blog aku nie.. 40% beb.. banyak jugak story aku buat pasal perempuan nie.. hahaha..

tapi cume sorang je laa yang buat aku marah kan.. story dia laa paling banyak.. aku baru tau yang story dia paling banyak dalam blog nie.. tapi kebanyakkan story nye, banyak pasal pergaduhan... pasal aku suke dia.. pasal dia laaa... sume ada dalam nie.. hahaha..

kalau bukan sebab aku nak buang banyak sangat label dalam blog nie laa, aku tak kan tau semua nie.. serius aku tak tau.. aku nak buang banyak label nie sebab aku nie suke tukar tukar template.. dan template baru aku nie, aku guna unsur Islamik.. sebab sejuk sikit ati aku bile bukak blog aku nie.. macam orang nak berdakwah pon ada.. hahaha..

tapi pape pon, cite lame patut dilupakan.. tapi aku takkan sesekali akan buang entry tue sebab cerite dah lepas.. buat apa dikenangkan.. mane laa tau, aku hilang ingatan.. kene amnesia ke kan.. boleh laaa aku merujuk pada blog aku.. sikit sebanyak, aku akan ingat jugak kan.. hehehe.. okey laaa... aku saje buat entry nie.. bukan nak hadiah pon.. saje nak ilangkan bosan malam nie.. hehehehehe... ;)

Comments

a.c.o.m said…
blogwalking ~

cerita lama jadikan je lah pengajaran. haha
Lelaki Gentle said…
aah.. betol betol.. ayat tue laa saya nak buat.. tapi lupe lak.. hahaha..

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^