5 Shop Fails

i'm not gay okey.. hahahaha

Balik balik tadi aku hantar motor aku.. Honda Future je pon.. aku hantar motor tue ke bengkel untuk service caparator motor aku tue.. hahaha.. ingat kan dapat laaa siap ari nie.. last last lain pulak jadi nye.. they make me laugh beb.. a big laugh.. hahahaha..

ini contoh caparator motor

5 shop motorcycle fails service for my motorcycle beb.. 5 tue bukan sikit beb.. banyak tue.. tapi dasyat gak aku tengok bengkel motor dekat Pekan nie.. asal diorang tak boleh bukak set cover depan motor aku ek?? kalau tanye aku, aku tau la sikit sikit.. tapi still tak boleh bukak sendiri laaa.. tue pon sebab aku tak ada experience tentang motor aku tue.. hahahaha..

1 of them shop

tapi serius lawak beb.. 3 Chinese shop and 2 Malay shop.. what ashamed beb.. tapi tak pe.. da tak ada rezeki aku nak repair motor ari nie.. what a bad luck days.. okey laaa.. aku nak siapkan keje aku.. baru siap sikit website aku.. 2% jer baru untuk satu website.. lagi 1 website tak buat lagi.. gile laa kalau nak buat 2 website dalam 1 mase kan.. hehehe..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks