Aku Semakin Terok


daripada ari tue cakap kate tak nak mesej lagi.. kate tak nak call lagi.. tapi aku call lagi.. mesej lagi.. tapi aku rase better aku berhenti mesej teros.. kang daripada dia suke berkawan dengan aku kang, teros dia cop aku muke menyebok.. hahahaha.. kan lagi dasyat tue.. hahaha..

okey.. sudah sudah laaa.. aku tak nak dia sakit hati dengan aku lagi.. paling dasyat.. aku malas nak buat dia block aku.. tapi aku rase dia da block aku da pon.. jadi aku kene laaaa berambus daripada mengganggu dia.. hehehe..

jap... asal aku nak sedeh ek?? bukan bende nie da biase dengan aku.. sebelum nie kiteorang tak mesej dengan berbulan bulan jugak.. bile dia da mesej call aku, aku jadi macam dulu pulak.. cepat terase?? ahhhhhh... tak boleh jadi nie.. aku tak nak di benci tak nak jugak diblock.. cukup laaa aku jadi macam diri aku yang dulu kan.. hehehe...

lagipon aku rase laaa kan.. dia tak suke orang suke dia.. dia suke kalau dia suke pada orang tue dan orang tue jatuh cinta dengan dia... kikikii.. okey laaaa... last entry about her today and after this no story about her.. minggu depan aku kene pegi poli.. aku ada hal.. baik aku sebukkan diri aku dengan bende lain.. baru senang aku nak lupakan bende nie.. hehehehhe.. Let it go~ ~   Let it go~ ~ na na nan na~ na na na~~~~

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks