Be Like Old Times


aku rase aku patut kurang kan post macam dulu.. bile da kerap post nie, aku rase banyak pulak cerite aku keluar dalam nie.. walaupon blog nie merupakan otak kedua aku.. tapi tak semua aku patut cerita kan.. maksud aku, tak kan aku nak pasal yang berlaku hari nie.. biar senyap sikit blog aku nie.. biar sunyi.. sebab sekarang nie pon readers aku da berkurangan.. mungkin sebab masing masing da busy kot.. hehehe.. masing masing da besar kan.. so busy laaa...

aku pon sepatutnye da start busy jugak.. tapi boleh pulak aku menyebok dalam blog nie kan.. tak pe laaa.. starting esok, i will reduce post entry about me at this blog.. emmmm.. okey laaaa.. aku post nie pon sebenarnye hajat aku 1 je... sebab nak bagitau, starting esok aku busy.. sangat sangat busy dekat suatu tempat.. hehehe..

oh ye.. lupa pulak.. Insya'Allah kalau jadi laaa.. aku merancang bulan 12 nie aku nak pergi Kedah.. hajat nak jumpa Tok Guru.. B O M O H.. hahaha.. gile laaa nak main bomoh bomoh nie.. aku nak jumpe Ustad yang mengajar aku di Tahfiz dulu.. dia da pindah ke Kedah.. haaaaa.. alang alang pergi sane nanti, boleh laaa aku jalan jalan ke Gunung Jerai nanti... lawa kot permandangan kat sane.. aku suke.. aku nak pergi sane lagi.. hehehehe.. tapi ini semua perancangan awal.. mane laaa tau, kot kot aku ubah perancangan nak pergi Indonesia pulak.. haaaa.. kan syok tue.. lagipon aku pon ada niat nak pergi sane.. boleh laa berfoya foya kat Bali.. hahaha.. gerenti syok.. ;D

Okey laaa.. malas nak cakap panjang.. esok aku da nak gerak pagi.. aku kene sampai awal lak tue kat tempat tue.. hehehe.. okey laaa.. bye.. Assalamualaikum..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh