First Time Demi Mereke



Selame nie aku belajar, aku tak penah teringin nak balik rumah bila tibe bulan Ramadhan.. apatah lagi nak menyambutnye dengan parent aku.. hahaha.. dayus gile aku nie.. tapi kali nie aku nak balik sebab aku tiba tiba teringin nak menyambut bulan puasa dengan family aku.. hehehe..

bile aku cakap macam nie kan, terase macam aku nie jahat gile dengan family aku.. hahahaha.. cukup cukup laaa jahat dengan korang.. nie kan pulak nak jahat dengan family aku sendiri kan.. emmmm.. well sebenarnye aku ada reason la.. sebenarnye semalam aku ada problem.. masalah besar beb.. semalam aku tak boleh kuarkan duet dari bank aku.. semalam aku urgent gile nak gune duet.. serius urgent sebab aku tak ada duet minyak nak balik umah.. minyak da nak paras E.. dan serius aku panik semalam.. hahaha.. yelor.. tak kan laaa nak dok bandor kot.. umah jaoh beb.. lagipon aku bukan kaki jalan di bandar pon... aku kaki melancong.. kaki jalan jaoh.. jalan bandar tak best beb.. hahaha..

tapi semalam aku memang tak ada duet, dan aku redah balik je.. sambil sambil tue aku bertawakal je.. dan Alhamdulillah.. lepas balik umah.. tapi malang la jugak.. sebab mase dah nak sampai umah tue, tibe tibe pulak hujan lebat.. huhuhu.. serius malang.. hahahaha.. tapi tak pe laaa.. Alhamdulillah sekarang da beres daaa... hahaha..

okey laaa korang.. aku da nak balik keje nie.. nie balik umah nak amik barang cikit jap... kemudian aku nak teros balik umah aku.. bior letih sikit badan.. janji malam nie dapat tido nyenyak gile gile.. hahahaha.. okey korang.. aku chow dulu.. Assalamualaikum..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^