I Never Leave This Blog


bagi blogger lame follow dengan aku selame nie, mungkin korang ada tertanye kenape aku rajin gile post entry blog aku nie.. kalau dulu, sebulan sekali atau dua baru aku buat entry baru.. tapi dalam bulan  nie dengan bulan 5, macam rajin lak aku buat entry.. hehehe..

jawapan nye ringkas je.. sebab cinta, aku rajin post entry aku.. sebab cinta, aku nak dia tau aku macam mane.. tapi tue baru beberape hari yang lepas laaa.. sekarang nie aku da tak ada perasaan tue.. cume yang ada, aku nak berkongsi ape je yang aku nak merepek setiap ari.. hahahaha.. 

ari tue disebabkan aku kene reject, aku nyaris nyaris rase nak delete je blog nie.. tapi bile aku fikir balik, ape yang blog da buat sampai aku rase nak buang blog nie.. last last aku cakap, aku nak stay dengan blog nie sampai laa aku tak boleh nak taip blog lagi.. sampai akhir hayat aku.. hehehehe...

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^