Marah Aku Itu Riya'



aku rase aku nie tak anti perempuan pon.. serius aku rase aku tak anti perempuan.. aku pelik betol dengan diri aku nie.. sebab baru baru nie aku ada project MEMBANTU ORANG.. dan dalam project tue aku tengok okey je aku dengan perempuan.. tak nampak marah atau benci perempuan pon.. tapi sorry laaa.. aku bukan si miang nak pikat perempuan.. tapi ape yang aku nak kate kan.. bile depan perempuan, aku tengok layanan aku same je macam dulu.. ape yang aku anti sebenarnye ek?? huhu..

bile aku check check diri aku.. aku perasan satu bende tentang diri aku.. laaaa... aku marah dia tapi dekat sini je laa.. lepas dia membace blog aku pasal aku marah dia, baru aku rase puas gile.. tapi bukan ada effect pada dia pon.. aku tau dia tau perangai aku sebenar.. tapi kan.. nampak tak kat situ.. aku hanya nak aku marah dia je.. tapi lepas tue aku dah okey da.. sebab nye?? aku cume marah kerane nak tunjuk kat dia yang aku marah betol dekat dia.. hahahaha.. terok betol aku nie.. hahahaha..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^