Masih Mengharapkan??



hahaha.. entry berani mati daripada aku.. tapi bukan pasal negara kite laaa.. tapi pasal aku.. gile ape nak buat entry berani mati tentang negare kite.. lagipon aku tak suke main main politik nie.. tak ada faedah nye yang aku dapat.. huhhhhh...

bile ingatkan diri aku nie.. aku banyak kali terpikir.. dapat kah aku?? layak ke aku nie?? da bertahun tahun aku cube tapi tak dapat jugak.. ape yang patut aku lakukan.. ape yang patut tinggalkan untuk dapatkan nye balik.. aku selalu pikirkan bende nie.. tapi tak tercapai pon.. emmmm..

aku nak kurus.. da bertahun tahun aku cube nak menguruskan badan.. tapi tah laaa.. aku fail menguruskan badan aku.. baru baru nie aku pakai baju korporat yang biasa aku pakai mase belajar dulu, tapi malangnye baju tue tak muat pulak.. ketat di bahagian lengan aku.. aku pikir balik.. sejak aku keje nie, bukan ke aku da kurangkan makan aku dan lebih kan minum aku.. tapi kenepe aku still tak boleh kuruskan badan.. SENAM??? aku rase aku bersenam je mase berkeje.. aku buat keje berat berat.. tapi tak kurang jugak.. owhhhhh.. mungkin kurang pergerakan aku kot.. tue yang aku fail kuruskan badan.. huhuhu..

pasal cinte, aku patah ati daaa.. sejak aku da makan ati, aku da kurang fikir bab cinte nie.. well sejak kene reject dulu tue, aku da malas nak pikir pasal keje.. apatah lagi nak mesej dengan perempuan.. tapi kalau ada kawan perempuan mesej, aku balas je.. tapi selalunye pasal keje.. bukan hal peribadi.. kalau ada yang mesej pasal cinte dengan orang lain, aku akan pujuk dia bersame.. kalau tak, aku bagi cadangan untuk dia same ada nak tinggalkan ataupon stay dengan dia (bf dia) laa.. pas tue aku diam je.. hahahaha.. okey laaa korang.. aku nak balik umah aku nie.. sekarang da pukul 3 lebih daaa.. aku malas nak berbuka puasa kat tengah jalan.. aku da laa bawak motor.. leceh nak behenti tepi untuk berbuka puasa.. hehehe.. okey laaa.. time to go.. Assalamualaikum..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks