Pehhhhh Terok Aku Nie


Sejak aku direject, makin hari makin terok aku stalker dia.. hahahaha.. macam tak boleh terima hakikat pulak kan.. dalam seari boleh tahan laaa aku melayan twitter setiap jam.. nasib baik bos tak prasan.. hahaha.. tapi member aku prasan.. hahahha. dia cakap dengan aku..

Member : "wei dib, ape ke terok kau nie.. kalau windu gile, mesej la dia.. tak payah nak stalker dia laa sangat kan.. kang ada jugak aku bagitau boss ko tak nak buat keje kang.."

Aku: " Kau gile.. jatuh maruah aku kalau dia tau aku stalker dia tau.. lagipon kalau aku mesej kang, nanti dia cakap dengan aku dia busy.. sebab keje.. kalau mesej malam malam kang, nanti dia cakap dia penat dia nak tido awal.. nampak tak kat situ, dia mengelak daripada aku.."

Member: "sekurang kurangnye boleh hilangkan angau kau tue.. da macam mengalahkan pengantin baru pulak.. tak boleh tengok bini tak balas mesej.. tapi kau tue bukan pengantin tapi kau tue manusia tak sedar baru lepas kene reject dengan perempuan tue.. hahaha.."

Aku: "Jage mulut tue... sebab aku sedar laaa aku direject, aku stalker dia.. aku nak tau sape lelaki yang betuah dapat hati dia.. kalau aku tau lelaki tue baik, boleh laaa aku bagi tips macam mane nak amik aty budak tue.. baru laaa lelaki tue dapat bagi budak tue feel love more and more.. after that baru aku lege.. hehehe.. lagipon aku sedar beb.. aku mane layak untuk dia beb.."

Member: "bagi tips konon.. blah laa beb.. cakap je laaa ko masih sayang diaa.. tak payah nak tips bagai laa.."

Aku: " alaaaa... kene laaa bagi tips kat laki tue.. baru laa budak tue bahagia beb.. aku kan kenal budak tue.. lagipon tak pe laa.. kalau da memang budak tue bukan jodoh aku.. aku redha beb.. hehehe"

hahahaha.. terok gile aku nie kan.. sampai macam tue kawan aku cakap macam tue.. tapi elok benar pe aku bagi tips kat lelaki yang dapat hati dia.. sekurang kurang nye, tak ada la dia merane lagi.. kesian aku tengok dia.. rase macam nak je cubit cubit pipi dia and buat dia merajok.. sebab kalau aku buat macam tue, dia tak kan rase sedih lagi... paling best sekali dia tak kan ingat bende yang buat dia sakit hati.. aku sayang dia beb.. sanggup aku wat pape demi kebahagiaan dia.. kalau sanggup kene nikah dengan dia, lagi bersyukur.. hahahaha.. mak aiiii... makin terok aku nie.. hahahaha..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh