Perlu Ke Nak Block



aku nie bukan laa seorang lelaki yang baik.. bukan jugak seorang peramah.. tapi aku nie seorang lelaki yang jahat.. kaki pukul.. panas baran.. suke rempit dan banyak lagi keburukan yang aku buat.. tapi tak ada laa sampai minum arak, main perempuan dan bunuh orang der.. aku nie jahat tapi tak ada sejahat sampai buat 3 perkara tue.. hehehe..

okey laaa.. ada someone punye couple laaa.. lelaki la nie... dia merupakan seorang pakwe kepada kawan aku.. dan dia mintak aku block kawan aku nie.. tapi aku nie walaupon jahat, aku tak ada laa sampai block kawan aku.. bia je laa kawan aku nak block aku ke ape.. lantak dia laa nak block aku dari mane mane pon tapi aku tak kan sesekali block kawan aku..

well bagi yang suke block tue, pada aku laa dia tak suke orang carik dia.. even orang itu kawan.. tapi laaa aku rase orang yang block kawan dia nie seseorang seperti orang yang suke memutuskan hubungan silaturrahim sesame kawan dia.. tapi orang yang suke block orang nie pon sebenarnye dia nak kan privacy dia terjage.. sampaikan dia tak nak orang tue ganggu walaupon orang tue merupakan seorang kawan.. tapi kalau kawan aku block aku laaaa, aku tau aku nie jahat gile pada dia.. sebab tue la dia block..

well.. kalau awak suke block saya, tapi pada mase yang same awak carik saya, saya tak kesah pon.. sebab saya nie bukan suke block orang pon.. bia pon saya jahat, saya tak kan putus kan hubungan silaturrahim saya dengan kawan saya.. andai kate, kata kata aku nie terkene pada sesiapa yang bace blog aku nie, aku mintak maaf.. aku cume nak cakap, aku tak kan block orang walaupon awak tue musuh ketat aku ataupon pembunuh upahan yand diupah nak bunuh aku ( kalau ada laaa ).. aku open je.. hehehehe..

*block laaa kat mane mane pon awak nak.. tapi aku bagitau dulu, dekat laman sosial aku, aku tak sesekali block orang.. kalau nak carik aku, carik je laaa... facebook, twitter, blogger, wechat dan IM aku bukak public.. so kalau nak mencarik, carik laaaa.. aku tak larang.. nak id wechat aku, cakap je laa.. aku bagitau nanti.. hehehe

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^