Project Lepas Geram









selalu nye kalau aku benggang ke marah ke, aku mesti carik something untuk dilepaskan.. tapi aku tak buat depan orang laaa.. depan orang, aku boleh senyum lagi laaa.. tapi project aku lepas geram nie bukan bermakne aku lepas geram dekat barang ke ape.. tapi aku lepas geram guna cara lain.. aku masih waras lagi.. jangan wiso laaa.. aku tak pukul orang pon..


cerite aku.. aku suke cerite nie.. How To Train Your Dragon 2.. ;)

project lepas geram yang aku buat ari nie yang pertame ialah aku tengok wayang.. aku jarang tengok wayang nie.. kalau aku nak tengok sesuatu cerita tue, aku akan download.. tapi kalau aku da tengok wayang tue, aku tengah marah something la tue.. tak pon, aku nak tido.. tue je la sebab nye.. hahahaha...


waiting for them finish their games.. my turn.. please hurry up

 lepas aku tengok wayang tadi, aku main bowling 5 set sowang sowang.. dan aku amik bola bowling paling berat supaye aku dapat lepas gile gile geram aku tadi.. tapi jangan sebut point laaa.. memang banyak yang masok longkang laaa.. ye laaa... bola da berat kan.. bukan bola yang sesuai dengan aku pon.. tapi ada je yang dapat strike.. hehehe.. tapi lepas 2 set main, bahu aku cedere balik.. tempat yang patah dulu tue.. tapi peduli ape aku.. biar je laaa bahu aku sakit.. aku da geram aku tak kan peduli sakit aku pon.. biar pon terok.. hahahaha.. tapi serius.. set yang ke 5 aku, banyak gile bola masok longkang.. hahaha.. abis 5 set tue, aku lepak jap.. bia kan tangan kanan aku yang sakit rehat jap.. mase bawak moto tadi, tangan aku menggigil terok gile.. berape kali tah aku nak excident tadi.. spoil betol...


erkkkk.. huruf N da hilang.. da kene makan dengan piranha kot.. hahahaha.. KUANTAN


senyum tawar.. hahaha..

 tapi lepas main bowling tadi, aku tak teros balik pon.. aku teros pergi lepak sungai kuantan jap.. lepas tension dan penat aku bowling tadi.. nak cakap tenang tue tak ada laaaa.. sebab air sungai Kuantan berbau.. spoil gile... grrrrr.. bertambah geram aku dibuatnye.. hahaha.. last last aku pon pergi masjid besar jap pergi solat asar.. da lewat da pon.. da pukul 5.30 petang da.. Alhamdulillah.. lepas solat lege sikit hati aku.. sebab aku takot tinggal solat.. walaupon sekali.. aku tetap takot.. huhuhu.. lepas solat tue, aku teros balik.. dah tak ape aku nak wat da.. so aku balik laaa.. tue je yang boleh aku buat lepas aku da tak ada plan da.. hehe..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^