To My Anonymous Blog Follower



First of all, aku buat entry nie saje je untuk korang anonymous.. aku berterima kasih sangat pada korang kerana sudi membaca blog aku nie.. walaupon blog aku nie bukan blog informasi seperti blogger blogger hebat di luar sana tue, tapi blog aku nie lebih kepada diri aku.. dan aku tak sangke korang sudi bace blog aku nie.. hehehe..

walaupon aku tau kebanyakkan korang bukan laa bookmark aku tapi ada je yang mencari blog aku dengan menggunakan name blog Mr. Bob Merepek Lagi.. yeahhhhhh.. walaupon aku masih merepek lagi macam dulu tapi aku tukar nama tue kepada Lelaki Gentle sebab aku nak menjadi lelaki yang gentle pada semua orang.. tapi kalau aku bosan pon, aku still merepek kat sini je.. hehehehe...

tapi pape pon, aku sangat sangat la berterima kasih kerana sudi follow blog aku daripada dulu lagi.. yang baru follow atau baru baca pon, thanks laa sudi meluangkan masa bersama cerita aku yang tak seberape menarik nie.. sebab kebanyakkan cerite dalam blog nie, lebih kepada cerite aku jugak.. cerita yang tak dapat menarik perhatian dengan kisah kisah malang aku dalam blog nie.. hahahaha...

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh