Today Project

Assalamualaikum..

pagi pagi tadi anak buah aku buat hal lagi.. pagi pagi lagi aku kene melayan dia menangis.. adessss.. yang menangis tue yang paling manje pulak tue.. adessss.. penat betol nak pujuk.. last last aku pujuk dia dengan cerite Frozen.. baru dia senyap.. huhu..

tapi rase nye penat aku nie, tak ada laaa sepenat abang ipar dengan kakak aku kot.. sebab aku baru lagi nie.. tapi tue pon dah penat gak.. hehe..

pasal malam tadi.. mungkin pengacau tue nampak kecik je problem nye.. tapi bagi aku, skop pengacau pada diri aku tue dah membuat aku benggang lagi lagi bile kawan aku suruh couple dia cakapkan bagi pihak dia.. haaaa.. tue dah buat aku cukup benggang tahap melampau.. but thanks buat aku benggang.. grrrrr...

okey berbalik pada entry aku hari nie.. aku nak pergi tengok cerita favorite aku... hahaha..cerite yang aku tunggu sejak bulan 1 lagi.. kalau korang nak tau.. tunggu petang kang.. yeahhhhh...



posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks