Wa Ingat Senang Beb


ari nie sakit aku menjadi jadi.. dah laaa member sorang tue pagi tadi buat hal.. aku panas la beb.. ada ke boleh dia bior je aku buat website sorang sorang.. dia ingat aku nie master website ke ape?? kalau master sekali pon, aku still mintak pinjam otak dia jugak.. tapi grrrrrr... dia bikin wa panas beb.. sudah laa tak nak tolong.. pas tue bantai pulak dia cerite pasal crisis dia dengan awek dia dekat aku.. siap mintak tolong pulak tue.. arghhhh..

dia cakap dengan aku dia tak boleh idup kalau tak dapat dengar suare awek dia.. pas tue siap kate dia nak tinggalkan makwe dia tue.. tapi tak mampu.. aku benggang laaa.. dah la aku patah ati sebab kene reject.. ati nie masih berbisa lagi tau.. pas tue aku benggang laaa... aku cakap dengan dia..

"woiiiii.. tak abis2 ko nak sakitkan aku ke haaa.. keje kne buat berdua kan.. ko memang saje nak wat aku sakit aty ek.. ko tau kan aku sakit.. yang ko nak pakse aku ape hal.. haaa.. yang pasal awek ko tue.. kate tak suke.. nie mengadu kat aku pasal dia wat pe?? ko ingat aku nak taw pasal awek ko ke.. oiiiii... udah udah la nak tipu aku.. ko cakap ko on crisis la dengan dia.. tapi sebenarnye ko saje merajuk dengan dia sebab dia tak pujok ko kan.. hyee.. aku kenal ko la.. ko ingat aku taw pujok perempuan ke ape.. aku tak tau laaa.. lagi satu.. mengaku je la ko sayang dia.. tak payah ko nak cite pasal dia kat aku.. ko taw kan aku baru kene reject.. yang ko nak amik taw pasal budak reject aku asal??? nak kene tmbuk.. da la weiiiiii.. bia kan budak tue.. aku da suroh dia jangan mesej aku lagi sejak semalam da.. sebab aku taw dia sayang bf dia.. dia pure pure benci bf dia sebab nak aku pujok dia.. da la weiiii.. aq da tak nak amik taw lagi.. cukup cukup la aku kene tipu beb.. and ko jage awek ko tue.. tak yah amik taw pasal hubungan aku dengan sape sape.. aku tak ada mood dengan perempuan da.. stress.. "


kan da kene memekak dengan aku.. disebabkan dia laaa.. aku teringat semula kisah sweet aku pada si orang tue.. adessss.. semalam aku buat keje serba tak kene.. ada member perempuan datang kat aku pon aku buat tak tau.. benggang punye pasal.. tapi aku akui laaa.. bukan senang nak melupakan pada orang yang kita sayang tue dengan dalam mase terdekat walaupon aku keje.. tapi kalau aku lupakan pulak, parah pulak ati aku nie.. aku dapat warning daripada doktor semalam.. dia kate aku tak boleh rase pedih hati tak kira macam mane.. sebab nanti aku kene amik ubat dos yang banyak.. huhu.. leceh laaa.. well this is my destiny.. a bad guys falling love to wrong girls.. paling terok, anggau for a long long times ago until now.. tapi akhirnye kene reject gak.. hahaha.. i like this feeling.. i feel like want to kill myself.. hahaha.. tapi kan kenape dekat dia aku boleh  pujuk tapi pada orang lain, aku tak reti pujok?? what going on with me?? sudah laa.. bende da lepas.. bukan boleh amik ati dia lagi pon.. she already have a boyfriend and i not kinda like be friend with someone had couple.. because i hate it.. sebab aku pernah kehilangan seorang rakan baik tapi pakwe dia anti aku sebab aku rapat dengan awek dia.. padahal aku kawan baik awek dia.. dan akhirnye aku dengan dia teros tak berhubung.. sume tue gara gara pakwe dia. sebab tue laaa, aku tak suke kawan dengan orang da berpunye.. i hate it.. i hate lost my friend.. huhu ;'(

okey laaa.. aku nak bersiap.. aku nak pegi keje nie.. huhuhu..bye.. assalamualaikum

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^