Taking Time Again

Assalamualaikum...

Dalam post blog aku nie ada 3 entry da masuk dalam draf.. Aku nak published entry aku tue tapi aku tak boleh.. Sebab sekali aku post je entry tue, akan ada orang yang sakit ati dengan aku.. Akan ada yang terase hati walaupon dia tak ada perasaan dekat aku.. Aku teringin nak mesej someone tapi kang kene lagi sekali kang, parah pulak aku pas nie.. Aku nak tamatkan segale permainan yang aku bina bersame dia dulu dan mulakan cerita baru.. Tapi mungkin lambat lagi kot aku boleh cakap.. Aku bukan penakut okey.. Cuma sekarang nie masih tak kene masa lagi.. Hehehe..

Aku selalu fikir 1 bende.. Kalau alu selalu stalker, apa yang aku dapat ek? Aku dapat tau perkembangan ada laa.. Nak tau dia suke aku ke tak? Hmm.. Sudah laaa.. Memang tak laaa.. Tak pe laaa.. Bia kan je laa dia kawen.. Lepaskan lagi sekali macam seseorang yang aku penah lepaskan dan akhirnye dia da kawen.. Paling best nye dia lupa aku.. Nice.. Hahahaha..

Kalau dulu aku nie playboy, banyak jugak perempuan aku couple dalam 1 mase... Gile couple time tue punya pasal laaaa.. Tapi tak guna.. Aku tak dapat apa yang aku nak.. Aku nak kan orang betul betul sayangkan aku.. Tapi banyak nak duet aku.. Huhhhh.. Membazir gile.. Sampai sekarang aku masih tak dapat lagi.. Cop cop.. Aku da stop jadi playboy da lame okey.. Sekarang nie aku cume seorang lelaki biase saje.. Hehehehe..

*Aku ada bace 1 tweet kawan aku.. Yang gamba bawah nie laaa... Aku pikir kata kata dia, betul ke kate dia tue.. Emmmm.. aku cinte orang?? emmmm.. buang tabiat ke.. hahaha..

posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh