Perut Pedih Gile



Aiiii.. selame nie tak makan pagi, okey je perot nie.. tapi sejak baru baru nie, mau pulak perut nie bermanja manja dengan tuan dia.. aduhhhhhhh.. bukan malas nak ambil breakfast, tapi name pon hidup bujang.. duduk berjauhan daripada orang sekeliling yang rapat dengan aku.. lagi lagi family aku.. nak berjimat duet.. kalau duduk dekat family, sampai bile nak belajar duduk berdikari.. tak kan laaa dah kawen nanti baru belajar duduk bedikari kot.. memang lame lagi laa jawabnye kan.. huhuhu...

aduhhhhhhh... serius pedih.. nie da tak terkire da sakit perot nie.. arghhhhh.. sakit beb.. okey laaa.. jap lagi nak solat jumaat lak.. aku nak blah awal nie.. beli dulu air milo sebelum pergi solat.. arghhh.. pedih pedihhh...

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks