Posts

Showing posts from March, 2014

Menganggu Plan Aku

Image
aku nie banyak bende yang wat kan aku benci dengan seseorang tue.. bukan 1 tapi banyak gile.. maybe ada yang tau, aku paling benci orang tak angkat telefon bile aku telefon dia.. ada jugak yang aku benci bile orang mintak tolong aku, dan dia kate dia akan support aku tapi dia bio kan aku wat sorang tue pon aku benci gak.. tapi yang aku paling benci bile aku da rancang sesuatu tue, orang mencelah dan membatalkan niat aku.. siyes aku benggang..
mungkin face to face aku kate okey, boleh je.. tapi kalu ikotkan dalam aty aku, aku memang kate tak boleh.. kalu boleh aku tak nak langsung orang mengganggu sedikit pon pelan aku.. walaupon sedikit jer.. aku benci orang yang suke mengganggu plan aku.. siyes aku benci.. kalu boleh, please laaaa.. get out from my plan.. nak wat pape plan, rancang la awal awal.. jangan dok mengganggu plan aku.. grrrrrr... benci siot...

Budak Practical Keje Lebih Mase Beb

Image
budak budak practical selalu memang terok dibuli. tak kira macam mane pon, ramai akan aim budak practical untuk buat keje lebih mase.. tapi kalau keje sampai pukul 8 malam je tak pe la jugak kan.. tapi nie tak lebih mase sampai pukul 1 pagi.. wahhhhh.. macam pekerje Jepon lak ek.. keje sampai lewat pagi nie.. hahahahaha...
dan da kompem kompem laaa insan yang bertuah tue aku.. hahahha.. ayat atas tue saje je.. ayat pembuka beb.. ayat mintak belas kasihan.. hahahaha.. aku tak kesah kalu aku kene sehari je.. tapi nie tak, aku kene keje sampai 1 pagi kot.. terok kan.. hahaha..
tapi tue reality nye.. aku memang keje sampai lebih mase.. tapi alaun biasa je pon.. adessss... siyes aku keje lewat mase seminggu lebih kot.. lame siot.. dan lewat gile aku balek.. kepale laaa.. tapi da boss bagi keje banyak takkan la aku nak melawan kan.. so redha la.. ye la.. aku kan budak practical je.. mane boleh lawan boss.. nak markah sikit ke?? terok nanti.. hahahaha...
ari nie aku ada lagi satu lagi cerit…