Posts

Showing posts from April, 2014

Now I feel It

Image
Selame nie aku rase sangat sangat happy sebab aku tau ada orang minat dekat aku walaupon aku tau aku nie tak hensem langsung dan tak ada bakat.. tapi bile aku rase aku di ignore oleh orang yang suke aku, wahhhhh terase macam dipetir pulak.. dushhhhhhh..
Aku rase KESUNYIAN la beb.. gile gile kesunyian laaa.. nie ke kate orang, bila orang da suke kite, terime je la walaupon orang tue bukan jenis yang kita suke.. tapi aku tak boleh terime orang yang suke aku sebab kalau aku couple dengan diorang, wahhhhhhhh tak jadi ler impian aku tue.. yang aku lekat dalam blog aku nie laaaa.. tak kan tak prasan kot.. hehehehe..
tapi la.. serius la aku rase kesunyian gile gile.. anta mesej, jangan harap la diorang balas.. hahahaha.. terok kan aku nie.. hahahahaha... tapi aku rase tak pe kot.. sebab bile aku single, senang aku nak tumpukan perhatian aku pada impian aku tue... ye tak.. hehehehehe ;)

Makne Perangai Aku Bila Aku Melayan Orang

Image
Perangai aku nie kadang susah sikit nak paham.. aku pon baru paham dengan perangai aku nie sejak sebulan yang lepas.. nak jadikan cerita nye, aku selidik dulu perangai aku nie.. kenape aku selalu macam nie kat orang nie tapi kat orang nie aku biase je.. bukan tue je.. aku ada gak kaji perangai aku dari sejak masok poli lagi.. aku pelik kenape kawan yang aku rapat mase sekolah dulu menjadi makin tak rapat dan pelik tapi musuh aku yang selalu menyakitkan hati aku tapi aku tak balas menjadi sangat rapat dengan aku.. bile aku selidik semua tue, baru la aku tau maksud nye.. hehehe..
1) Bila aku peramah dengan orang      aku nie suke menjaga hati orang tanpe pikirkan diri aku. bile ada orang dalam kesusahan semase tengah jalan, aku sanggup behenti dan bantu diorang. tak kira la orang tue aku kenal ke tak. tapi aku tak ada la mengharapkan balasan.. sebab aku bangga dapat bantu orang. tapi tue mase atas jalan raya.. kalu pada orang sekeliling, aku peramah sebab orang sekeliling aku selalu de…

Sorry All

Image
sekiranye korang membaca entry aku kali nie.. aku nak mintak maaf sangat sangat pada korang.. serius mintak maaf sangat sangat.. sebab aku ada wat 1 story menipu.. nak tau pe? status aku.. sebenarnye status aku sekarang bukan la da kawen.. dan bukan la bertunang.. tapi sebenarnye status aku ialah S I N G L E.. aku ada sebab kenape aku bohong kat korang.. tapi sebenarnye aku bukan nak tipu korang.. tapi niat aku pada orang yang suke aku.. sape tue?? entah la.. hehehehe...
aku bukan la seorang artis dan bukan seorang lelaki yang kurus dan handsome. tapi aku nie hanya lah seorang lelaki gemok dan tak handsome langsung.. so nak jadikan cerita, aku terpakse la wat cerita menipu yang aku ada seorang isteri yang baek.. kalu ada pon.. henset aku Samsung S Advance tue la isteri aku.. tak ada dia, memang aku jadi gile nye.. tapi ada dia, aku tak tau nak wat pe.. tapi tak pe.. sebab aku memerlukan sangat enset aku tue daripada isi hati aku sendiri.. hehehhe..
kalu ikotkan hati aku sekarang nie …

Bila Aku Kesunyian

Image
sejak practical nie, aku boleh dikatakan tak ada la kesunyian sangat semase dalam pejabat.. tapi kadang kadang aku kesunyian gile.. nak mesej orang, wiso lak salah no.. nak kol, bukan angkat pon panggilan aku.. so kat situ nampak sangat aku kesunyian.. tapi tue la an, kadang kadang games la jadi sahabat aku semase aku kesunyian nie..
nak kata aku nie tak ada kawan, memang tak la.. kawan aku memang ramai tapi yang serapat rapat dengan aku nie memang tak ada.. kalu ada pon, dulu ada laa.. sekarang nie just tinggal kenangan je.. adessssss... aku tak tau la ape la silap nye dengan aku sampaikan aku kesunyian gile cam nie.. tapi walaubagaimanapon aku selalu baca status kawan aku yang da putus hubungan dengan aku.. ada yang wat status pasal couple dia.. konon nye couple dia like candy that always make her melting.. haaaa.. nie kot alasan kenape dia nak putus kawan dengan aku.. sebab couple.. if memang sebab couple, thanks a lot..
sebut pasal member dan couple nie, tibe tibe aku teringat te…