Posts

Showing posts from October, 2014

Dapur Terbakar, Aku Ke Puncenye

Image
Assalamualaikum..

Ape yang aku nak ceritekan ni adalah cerita pada ari khamis 16 Okt 2014. Ape yang berlaku pada ari tersebut ialah dapur umah sewa aku nie terbakar pada sebelah petang. Ape yang bestnye, kebakaran ni berlaku pada sebelum aku balik ke rumah sewa aku. Okey la. Meh aku ceritekan tentang dapur tue bakar. Hehehe..
Okey ceritenye macam nie.. Mase hari khamis ari tue, aku balik keje lambat.. Sebabnye pada hari khamis ari tue jobs aku dapat memang banyak. Seperti biasa, aku nie nak siapkan keje aku. So lambat la aku balik.. Aku balik kul 6.20petang. Dalam perjalanan tue, aku memang bawak motor slow sebab aku follow belakang motor orang yang same jenis macam motor aku Honda Future. So sampai umah pon agak lambat laa.. Dalam 6.50petang macam tue.. Sampai sampai je umah, pakcik lori umah aku nie berlari kat aku dan tanye aku ada masak ke pagi tue. Aku cakap la tak ada. Sebab aku jarang masak pagi pagi sebelum nak pergi keje. Sebab aku beli makanan kat luar.
So pakcik tue cakap …

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks

Image
gamba perhiasan

Assalamualaikum.. Bile aku buat entry macam tue, tidak bermakne aku jugak jadi macam tue okey.. Aku cume berlakon nak tau ape yang orang syok sangat jadi Kaki Seks nie.. Aku join 2 group mase aku buat operasi nie.. 1 group dalam dunia cyber nie dan ke 2 dalam dunia reality.. Aku mule operasi berlakon nie sejak 3 bulan lepas.. Ape yang aku dapat, sangat sangat laa dasyat.. Mehhh aku kongsikan dengan korang.. heheehe..
Cite pertame nie aku nak kongsikan tentang pengalaman aku dalam dunia reality.. First time aku rapatkan diri dengan housemate aku sebab nye housemate aku nie suke sangat cari perempuan untuk kepuasan diri.. Almaklum, jaoh daripada bini.. Sangap la katekan.. Aku mule mule buat muke biase je.. sebab tak boleh nampak sangat muke excited, nanti nampak sangat baru join bende bende macam nie.. Housemate aku bawak aku masok dalam 1 pubs kat kuantan.. ada la 1 pubs nie, hot gile.. ada bnyk yg mnari tiang.. bile beli air, ada gurl pakai pakaian dalam je dalam bar t…

Hari Raya Korban 5.10.2014

Image
Bismillah hirahman nir raheem.. Assalamualaikum.. raya kali nie memang kureng syok.. sangat kureng syok.  sebabnye raye kali nie aku sorang je anak laki yang ada kat umah family aku nie.. nampaknye kali nie aku la ketua rumah aku nie.. tak pe la kan.. nak buat macam mane, sume orang laki dalam umah aku nie sume tak balik umah.. Ayah aku lak ada kat Gurun, Kedah.. meneruskan kerja junjungan kite Nabi Muhammad S.A.W... So aku yang anak laki yang kerje kuantan nie, kene la balik.. hehehe..
Okey laa korang.. Aku buat entry kali nie pon sebenarnye saje buang mase kat sini.. haha.. So sume, aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha daripada aku dan sekeluarga.. hehehe..