Posts

Showing posts from November, 2014

Korang Tau Scabies? Tungau Ler?

Image
Assalamualaikum..

Sudah lame aku tak berbicara dekat sini.. hahaha.. tapi aku sikit pon tak penah lupa pada kekasih awal dan akhir aku nie.. nie laa kekasih yang menjadikan aku lelaki gentlemen.. hahahaha.. just kidding guys.. hehehehe..

korang tau scabies? jangan search gamba kat internet melainkan korang tak geli.. hehehe.. warning nie.. aku tengok pon geli, ni kan nak share info dengan korang.. berganda geli geliman aku nie.. hahaha.. scabies nie kalau di terjemahkan dalam bahasa tanah air kite ni *gune ayat gempak sikit.. muahahahaha.. scabies nie adalah tungau. Tau tak ape tu tungau? Tungau tu kutu yang menghisap darah. hehehe.. bile tungau tu kekenyangan, jadi la ia badan gempal dan macam terung sikit. macam gamba kat bawah tu. Tapi korang tau nak carik kat ner? tempat paling senang nak tengok tungau nie berkampung ialah dekat telinga kucing. Kalau korang ada kucing, cepat cepat pergi tengok.. gamba tungau tu macam nie..

* nie adalah gamba tungau sudah kekenyangan.. dapat picit …