Posts

Showing posts from December, 2014

Mimpi Hari Couple Pagi Tadi

Image
Assalamualaikum W.B.T.. Hari ni aku tak tau kenape masa aku tido tadi, aku dapat mimpi program hari couple.. dan yang aku ingat hadiah yang ditawarkan dalam mimpi aku memang cukup gile.. 10 million bagi couple yang cukup sweet sangat.. macam biasa, aku tak ada couple tapi tah macam mane, aku boleh pulak dapat awek pehhhhhhhh lawa beb.. memang lawa.. tapi minah saleh laaaa.. siap call aku suruh amik kat kedah.. sebab dia saje melancong kat sane dari US..
Yang paling gempak tue, fasih gile dia cakap bahasa melayu.. tup tup aku tak tau macam mane, aku tengok minah saleh tu da sampai dekat dengan kawasan aku dan tarik aku jadi couple dia sempena hari couple.. Al maklum laa kalau dalam mimpi, sume boleh jadi.. ada je kuase dalam tu.. haaaa.. tu la kehebatan alam mimpi nie.. hahaha.. 
okey back to story, mase tengah tengah buat aktiviti tu.. entah kenape ada pulak girl yang pukul aku sebabnye dulu awek tu nak jadi girlfriend aku, aku tolak.. tapi yang seksi seksi aku nak.. tapi tu kate bud…

Alhamdulillah Dapat Jua Akhirnya

Image
Same color just like in my house.. Assalamualaikum...

Punye lame aku tak update blog aku nie.. Aku nie tak update bukan sebab aku malas da tengok blog aku nie.. tapi kan aku nie tak ada idea nak tulis ape dalam blog aku nie.. kadang idea tue datang, tapi bile sampai je nak post kat sini, idea tue ilang pulak.. adesssss.. tapi bende nie bukan aku sorang je kan yang kene, ramai lagi rasenye yang ada sifat macam aku nie.. hehehehe..

sudah 8 tahun aku idamkan untuk memiliki sebuah motorsikal aku sendiri.. Akhirnye baru ari nie aku dapat memiliki motorsikal aku yang tersendiri.. walaupon bukan berkuasa besar, tapi cukup la aku bawak ke hulu hilir untuk aku ke kerja dan ke rumah kat kampung. hehehehe..

motor yang aku miliki ni adalah motor Honda Future berwarna Oren.. motor nie tak ada laa best sangat tapi motor nie ada sesuatu yang aku perlukan iaitu perjimatan minyak. Motor nie save minyak terlalu banyak.. Isi full dalam RM10.20 sahaja, aku boleh bawak motor aku nie ke KL baru abis minyak…