Aku Serabut

 http://shaktiwomyn.com/wp-content/uploads/2013/10/Stress-Relief-with-Lavender-Essential-Oil-from-Shakti-Womyn.jpg
 
 
 
punye lame aku da tak menaip kat blog nie.. idea selalu datang bile aku nak bercerite dalam blog nie.. tapi selalunye idea tue datang bile aku tak ada internet.. hahahaha.. 
 
tapi kan sebut pasal serabut nie, tah la.. banyak gile bende yang aku fikirkan.. kahwin la.. keje laa... rumah la.. macam macam.. ada jugak kadang aku terfikir nak sambung belajar.. tapi bile fikirkan kalau aku sambung belajar, nanti aku nak kene sambung bayar hutang ptptn pulak tu.. tau kan sekarang nie harga semua da naik.. sampaikan kadang tu buatkan aku terpaksa ikat perot.. lagi lagi bile tak ada duet nie.. adessss.. lagi la serabut..


tapi ada lagi 1 nie buatkan aku sangat sangat serabut bile aku fikirkan bende nie.. ianye datang pada waktu tak menjangka kan.. dan bile ianye da blah, kesan tu kekal lame kat aku.. dan ape lagi, stress aku pon sampai la.. sepatutnye aku tak yah fikirkan bende nie.. tapi tah la.. serabut betol sejak ia datang.. sakit aku dibuatnye..

by the way.. sekarang nie aku tengah cari ubat untuk ilangkan stress aku dengan melepaskan lelah aku pada sesuatu.. hope menjadi lah... tapi kan nie aku nak sentuh bab bab nasihat la.. kadang kan aku nie suka nasihatkan orang pasal 1 bende nie.. bab agama.. aku tak pandai pon bab agama sebab aku still belajar lagi.. tapi aku mengajak je pada yang baik.. tau ramai yang pandai.. aku just bagitau dan mengingatkan je.. mana tau kot da terlupa kan.. so pada kawan kawan aku yang paling dekat dengan aku, baru baru nie aku ada nasihatkan korang kan.. tapi korang macam mara je.. so aku minta maaf la.. aku nak mengajak korang ingat pada Allah je.. hehehhe...


Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh